به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین امینی مدیر اجرایی دومین جشنواره رستوران برتر گفت : این جشنواره با هدف رونق صنعت گردشگری در کشور بر اساس استاندارد های روز جهانی ، ترویج آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی در بحث غذاهای محلی و سنتی ، معرفی رستوران های محبوب کشور بر اساس نظرسنجی مردمی ، تشکیل کارگروه بین المللی رستورانی برای جذب مخاطب و اعتماد سازی مردمی برگزار می شود.
امینی افزود : از دیگر اهداف این جشنواره آشنایی با کارآفرینان ملی در حوزه صنعت توریسم و گردشگری همچنین بررسی نقش مواد غذایی و تغذیه سالم در میزان محبوبیت رستوران ها می باشد.
وی گفت : در این جشنواره حدود 100 شرکت از جمله شهرهای تهران ، اصفهان ، شیراز ، مازندران و ... حضور دارند.
وی ادامه داد : در مراسم پاياني ضمن تجليل از مجموعه ها به صورت استاني ، محبوب ترين مجموعه هاي رستوراني كشوري نيز معرفي خواهند شد.
امینی در پایان گفت : از برنامه های جانبی این جشنواره برگزاری نمایشگاه رستوران،مواد غذایی،تجهیزات رستورانی می باشد.