به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری قطر امروز به نقل از یک منبع رسمی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که بیانیه و اتهامات پارلمان لیبی در این خصوص کاملا بی اساس و محکوم است.
این منبع همچنین با صدور بیانیه ای اعلام کرد: ادعای تعداد کثیری از نمایندگان پارلمان لیبی مبنی بر اینکه قطر در تشدید بحران در مناطق نفت خیز لیبی نقش اساسی دارد، کاملا بی اساس و حاوی استنتاج های گمراه کننده ای است که با بنیادهای فکری و سیاست خارجی دولت این کشور برای حفظ مناسبات برادرانه با کشور دوست لیبی کاملا مغایرت دارد.
این مقام که نامش در این بیانیه مطبوعاتی ذکر نشد، اخبار پارلمان لیبی در مورد حمایت برخی کشور ها از جمله قطر و ترکیه از نیروهایی که جمعه گذشته به منطقه بندر نفتی الهلال حمله کردند را فاقد وجاهت قانونی دانست و افزود: چنین ادعاهایی نه تنها به حل بحران کمک نمی کند بلکه موجب تیره شدن روابط دوستانه دو کشور خواهد شد.
35 عضو پارلمان یا مجلس نمایندگان لیبی، روز یکشنبه قطر و ترکیه را به حمایت از شبه نظامیان موسوم به «گردان های دفاع از بنغازی» متهم کردند.
آنها با امضای بیانیه ای، از علی القطرانی، عمر الاسود و فتحی المجبری به عنوان اعضای شورای ریاستی خواستند که فوری از این شورا خارج شوند و با اعلام انصراف خود از حضور در جلسات گفت وگوی سیاسی کشور این گفت وگوها را تحریم کنند.
فراکسیون حاکمیت ملی در مجلس نمایندگان لیبی پیشتر حمله روز جمعه به منطقه هلال نفتی را تلاشی درجهت ضربه زدن به ثبات لیبی و تضعیف همبستگی مردم آن منطقه با ارتش برشمردند.
در بیانیه این فراکسیون آمده است که هدف از اقدام شبه نظامیان معروف به گردان های دفاعی بنغازی، از بین بردن اعتماد مردم منطقه هلال نفتی به قدرت ارتش درحمایت از آنان و تضمین تداوم امنیت و ثبات آنان است.
گارد تاسیسات نفتی لیبی، تحت فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر وابسته به دولت موازی مستقر درشرق لیبی است که به حاکمیت دولت وحدت ملی در طرابلس معترض است.
گردان های دفاع از بنغازی با نیروهای تحت فرماندهی خلیفه حفتر درگیر هستند. نیروهای حفتر ماه سپتامبر چهار مرکز نفتی مهم واقع در شمال شرق لیبی ( الزویتینه، برقه، راس لانوف و السدره) را که بخش عمده صادارت نفت لیبی از آنها صورت می گیرد، تصرف کردند.
منبع:ایرنا