آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۸۲۳

بیش از ۱۸۰ هزار نفر توسط بنیاد برکت شاغل شدند

طرح‌های توانمندسازی بنیاد برکت در مناطق محروم کشور، امکان به‌کارگیری ۱۸۰ هزار نفر را فراهم آورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این طرح‌ها که براساس تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی عملیاتی شده است، فرصت اشتغال و جلوگیری از مهاجرت در مناطق محروم کشور را به وجود آورده است.

 

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاکنون در 300 طرح توانمندسازی اقتصادی در این مناطق مشارکت کرده است.

 

حجم کل سرمایه‌گذاری انجام شده در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی بنیاد برکت در مناطق محروم کشور بالغ بر 54 هزار و 860 میلیارد ریال بوده است.

 

بنیاد برکت براساس سیاست راهبردی خود پس از 3 تا 5 سال از شروع به‌کار طرح‌ها، از آن‌ها خارج می‌شود و سهام خود را به شرکای کارآفرین محلی واگذار می‌کند.

 

در حال حاضر این بنیاد از 150 طرحی که در آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده بود خارج شده است و در 150 طرح دیگر سهام هم‌چنان مشارکت دارد.

 

مدل مشارکت بنیاد برکت در طرح‌های توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم کشور، مدلی منحصر‌به‌فرد و مخصوص و حداکثر تا 49 درصد است که برای نخستین بار در ایران توسط این بنیاد اجرا شده است.

 

توانمندسازی کارآفرینان با هدف محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال در مناطق محروم هدف اصلی بنیاد برکت است.

 

محور اصلی فعالیت‌های بنیاد برکت از آذر سال 1386 که شروع به کار کرد، توانمند‌سازی کارآفرینان، با هدف محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی بود.

 

شریک بنیاد همواره یک سرمایه‌گذار 51 درصدی و بنیاد برکت همواره از یک سرمایه‌گذاری 49 درصدی برخوردار خواهد بود. بنیاد برکت در 9 سال گذشته برای تحقق هزاران طرح در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور، 72 هزار و 510 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار