کارگاه خیاطی شهرستان خوی امروز (پنج شنبه) با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد و دیگر مسئولان این نهاد در استان آذربایجان غربی افتتاح می شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد امید، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، با بیان اینکه این نهاد در تلاش است با ارائه تسهیلات اشتغال به صورت قرض الحسنه، بازاریابی و فروش محصولات مددجویان تحت حمایت آنان را وارد چرخه اقتصادی کشور کند، گفت: با عملیاتی شدن این موضوع نیازمندان دیگر تنها به دریافت مستمری از این نهاد بسنده نمی کنند و برای کسب درآمد به منظور رفع مشکلات خود و خانواده هایشان اقدام می کنند.
وی با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع تاکنون با مشارکت خیران، قوای سه گانه و بانک ها اقداماتی برای توانمند سازی مددجویان تحت حمایت انجام شده است، اظهار کرد: امسال از محل منابع بانکی بیش از ١٠٠ هزار شغل برای مددجویان ایجاد و آنان توانمند شده اند که با برنامه ریزی های انجام شده در برنامه ششم توسعه امیدواریم سال آینده ١٤٠ هزار شغل از محل این منابع ایجاد شود.
معاون اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد با تاکید بر اینکه با توانمندی مددجویان، نیازمندان دیگری که در انتظار دریافت خدمات از کمیته امداد هستند وارد چرخه حمایتی این نهاد می شوند، افزود:بر همین اساس جایگزینی آنان و بهره گیری از خدمات این نهاد منجر به کاهش فقر و محرومیت در سراسر کشور خواهد شد.
امید در ادامه به افتتاح کارگاه خیاطی شهرستان خوی برای اشتغال زایی ۲۵۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد اشاره و تصریح کرد: این کارگاه با مساعدت خیران و موسسه خیریه عترت بوتراب در شهرستان خوی افتتاح می شود.
وی افزود: زنان سرپرست خانوار در این کارگاه تحت آموزش قرار می گیرند و پس از اینکه آموزش های لازم را در این حوزه دریافت کردند به مرور زمان توانمند شده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج می شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در پایان با اشاره به اینکه مشارکت خیران برای توانمندسازی مددجویان از اهمیت ویژه ای برای این نهاد برخوردار است، اظهار کرد: در فاز دوم برنامه ریزی های انجام شده برای این افتتاح کارگاه، یکصد نفر دیگر به این افراد افزوده و تعداد مددجویانی که تحت آموزش های این نهاد قرار می گیرند به ۳۵۰ نفر خواهد رسید.