کد خبر:۵۹۱۴۴۲
شهردار تهران:

قصد واگذاری فضا برای فعالیت تجاری در ایوان انتظار میدان ولی‌عصر(عج) را نداریم

شهردار تهران گفت: ما اصلاً به ایوان انتظار میدان ولی‌عصر(عج) نگاه اقتصادی نداریم و این مکان برای موضوعات فرهنگی، هنری و اجتماعی است و هرگز قصد واگذاری فضا برای فعالیت‌های تجاری را نداشته‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف شهردار تهران امروز در حاشیه افتتاح ایوان انتظار میدان ولی‌عصر(عج) اظهار داشت: این ایستگاه یک مجموعه چندکاره‌ای است که در یکی از بهترین میدان‌های شهر تهران ایجاد شده است، چراکه میدان ولی‌عصر(عج) در پایتخت شناخته‌شده و مرکز تقاطع دو خط 3 و 6 مترو است.

 

وی افزود: خط 3 مترو به‌عنوان طولانی‌ترین خط با مسیر شمالی و جنوبی از ایستگاه میدان ولی‌عصر(عج) عبور می‌کند و در کنار آن خط 6 که از جنوب شرق به شمال غرب تهران می‌رود، در این میدان ایستگاه دارد.

 

قالیباف افزود: میدان شهری ولی‌عصر(عج) با 45 هزار مترمربع زیربنا در چندین طبقه احداث شده است و یک فرصت بزرگ اجتماعی و فرهنگی را در تهران فراهم کرده است.

 

شهردار تهران بیان داشت: مترو از یک حالت صرف حمل‌ونقلی خارج شده و ایستگاه‌های آن مخصوصاً ایوان انتظار میدان ولی‌عصر(عج) به یک مرکز اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده است و این فضا می‌تواند محل برپایی نمایشگاها و فعالیت هنرمندان باشد.

 

وی یادآور شد: ما اصلاً به ایوان انتظار میدان ولی‌عصر(عج) نگاه اقتصادی نداریم. ایوان انتظار همانند چهارراه ولی‌عصر(عج) در ابعاد بزرگ‌تر و مناسب‌تر برای موضوعات فرهنگی و هنری و اجتماعی است و در چنین جایی هرگز قصد واگذاری فضا برای فعالیت تجاری را نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار