به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان در این مطالعه ۳۶ هزار نمونه از ۴۸ گونه گیاهی رشدیافته را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند در حدود ۷۰ درصد آفت کش ها بر روی محصول باقی می مانند.
مطالعات نشان داد توت فرنگی حداقل آلوده به ۲۰ آفت کش بود. سایر محصولات دارای بیشترین آلودگی بعد از توت فرنگی عبارتند از اسفناج، شلیل، سیب، هلو، کرفس، انگور، گلابی، گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای شیرین و سیب زمینی.
طبق این گزارش، کمترین آلودگی به ترتیب مربوط به ذرت و آووکادو بود و در ادامه فهرست آناناس، کلم، پیاز، نخود فرنگی شیرین، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، هندوانه، کیوی، طالبی، گل کلم و گریپ فروت قرار داشت.
تنها یک درصد نمونه های آووکادو و ذرت دارای آفت کش های قابل تشخص بودند.
کارشناسان محیط زیست توصیه می کنند مصرف کنندگان باید تا حدامکان از محصولات ارگانیک استفاده کنند تا کمتر در معرض آفت کش ها باشند.