آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۱۵۶۸

جذب آلودگی آفت‌کش‌ها در توت فرنگی بالا است

طبق گزارش سالانه گروه کار محیط زیست آمریکا، توت فرنگی دارای بالاترین میزان آلودگی به آفت کش هاست، در حالی که ذرت و آووکادو از کمترین میزان آلودگی برخوردارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان در این مطالعه ۳۶ هزار نمونه از ۴۸ گونه گیاهی رشدیافته را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند در حدود ۷۰ درصد آفت کش ها بر روی محصول باقی می مانند.

 

مطالعات نشان داد توت فرنگی حداقل آلوده به ۲۰ آفت کش بود. سایر محصولات دارای بیشترین آلودگی بعد از توت فرنگی عبارتند از اسفناج، شلیل، سیب، هلو، کرفس، انگور، گلابی، گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای شیرین و سیب زمینی.

 

طبق این گزارش، کمترین آلودگی به ترتیب مربوط به ذرت و آووکادو بود و در ادامه فهرست آناناس، کلم، پیاز، نخود فرنگی شیرین، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، هندوانه، کیوی، طالبی، گل کلم و گریپ فروت قرار داشت.

 

تنها یک درصد نمونه های آووکادو و ذرت دارای آفت کش های قابل تشخص بودند.

 

کارشناسان محیط زیست توصیه می کنند مصرف کنندگان باید تا حدامکان از محصولات ارگانیک استفاده کنند تا کمتر در معرض آفت کش ها باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار