به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهاجران رئیس اتحادیه میوه و تره بار با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار در اوایل آذر برفی بی سابقه در شمال کشور بارید، گفت: با توجه به اینکه تولید ما از مصرف بیشتر است اگر این اتفاق نمی افتاد الان می توانستیم صادر کنیم.
مهاجران ادامه داد: البته با کشورهایی مانند ترکیه نمی توانیم رقابت کنیم زیرا قیمت تمام شده آنها بسیار پایین تر از ماست.
وی با بیان اینکه تولیدات ما از نظر کیفیت و طعم در جهان بی نظیر است، افزود: باید چاره ای در این زمینه اندیشی کنیم.
مهاجران با اشاره به اینکه امسال حدود 2 میلیون و 400 هزار تن پرتقال در شرق مازندران تولید شد، گفت: حتی یک کیلوگرم از این محصولات به انبار نرفته و آنچه هم که ذخیره شد کم آب است.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزود: در غرب مازندران هم 800 هزار تن پرتقال تولید شد که نیمی از آنها قابل استفاده است که نگه داشته اند تا شب عید به بازار عرضه کنند.
مهاجران با اشاره به واردات پرتقال از سوی دولت ، گفت: وارد نمی کردیم خیلی بهتر بود اما فشارها برای واردات بسیار زیاد بود.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار با بیان اینکه قاچاق در مرزهای ما بیداد می کند، افزود: برخی میوه ها مانند گیلاس، انگور شیلی و زرد آلو با هزینه گران به بازار ایران وارد می شود که اصلا ضرورتی ندارد و باید جلوی قاچاق را بگیریم.
وی اضافه کرد: در جنوب هم پرتقال کافی در سردخانه وجود ندارد به همین علت دولت وارد کرد.
مهاجران گفت: اگر مردم طبق شب عید سال های قبل پرتقال بخرند حدود 120 هزار تن پرتقال از 25 اسفند تا 15 فروردین نیاز داریم، اما به مردم توصیه می کنیم که امسال پرتقال را از سبد میوه های اصلی پذیرایی
عید خارج کنند تا نیازی به واردات این میوه نباشد.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار ادامه داد: اتحادیه ها و بار فروشان آمادگی دارند که پرتقال را به قیمت سه هزار و 500 تومان به دست مصرف کننده برسانند.
وزيز اگه به فكز مزدم بود يه سري به انبارهاي شمال ميزد نه پرتغال بي مزهي مصري واردكنه خبرگزاري دانشجو به داد كشاورز شمالي برسيد پرتغالي كه با۲۰۰تومن شروع شده وحالا تو انبارها داره ميپوسه.