حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دوران تحصیلی دانشجویی اش، اظهار داشت: بنده در سال 48 – 49 یعنی قبل از انقلاب وارد دانشگاه جندی شاپور اهواز شدم و در رشته پزشکی عمومی تحصیل کردم.
وی افزود: آن زمان برای طی کردن مسیر زاهدان تا اهواز به همراه تعدادی از دانشجویان سوار اتوبوس می شدیم و در صندلی های عقب می نشستیم. از زاهدان به اصفهان، از اصفهان به شیراز و از شیراز به اهواز می رفتیم. آن زمان مانند حالا، امکانات ارتباطاتی همچون تلفن همراه وجود نداشت. بیشتر ارتباط مان با خانواده از طریق نامه صورت میگرفت.
شهریاری تصریح کرد: سال سوم که دوران دانشجویی ام در اهواز تمام شد، برای ادامه تحصیلی به تهران آمدم و تا سال ششم پزشکی را در این شهر ماندم. سال چهارم تحصیل دانشجویان پزشکی برای گذراندن دوره شان به بیمارستان می روند اما از آنجایی که فضای بیمارستان های قبل از انقلاب مناسب نبود، تابستان سال چهارم دوران تحصیلم ازدواج کردم.
نماینده مردم زاهدان ادامه داد: سال هفتم در زمان کارورزی مجددا به اهواز برگشتم چراکه با حقوقی که دریافت می کردم در اهواز راحت تر از تهران می توانستیم زندگی کنیم. در نهایت پزشکی عمومی ام را در سال 56 از دانشگاه جندی شاپور اهواز اخذ کردم.
وی در بخش دیگر سخنانش پیرامون میزان محبوبیت رئیس جمهور در میان مردم بعد از گذشت ۴ سال، اظهار داشت: آقای روحانی در میان توده مردم جایگاهی ندارد. در حال حاضر تنها مورد تایید عده ای از روشنفکران سیاسی در کشور است وگرنه اگر با توده مردم صحبت کنید همه از عملکرد دولت نارضایتی دارند.
شهریاری بیان داشت: بر خلاف صحبت های رئیس جمهور مبنی براینکه به تمام وعده هایم عمل کرده و شرمنده مردم نیستم به ایشان میگویم به دلیل رکود حاکم بر کشور، نرخ بیکاری، افزایش مشکلات معیشتی و فقر بی سابقه مردم، اتفاقا باید خیلی شرمنده مردم باشید. رئیس جمهور قول داد ظرف 100 روزه مشکلات اقتصادی را حل کند، اکنون که در نزدیک پایان دوره چهار ساله دولت یازدهم هستیم متاسفانه هنوز این مشکلات برطرف نشده است.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم با دید انصاف عملکرد دولت را ارزیابی کنیم شاهد اتفاقات خوبی نیز بودیم، تصریح کرد: آقای روحانی به برجام امید زیادی بسته بود و فکر می کرد که اگر این توافقنامه صورت گیرد، مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم برطرف خواهد شد که این مسئله نیز انجام نشد.
شهریاری یادآور شد: براساس آمار دولت استان سیستان و بلوچستان فقیرترین مردم کشور را دارد و با بالاترین نرخ بیکاری مواجه است. مشکلات معیشتی و فقر مردم در کل کشور، به ویژه در استانی همچون سیستان و بلوچستان بیداد می کند. عملا کار جدی در کشور در حوزه اقتصادی به این بهانه که تحریم بودیم و با کمبود منابع مالی مواجه هستیم در کشور صورت نگرفت. اگر هم پروژه هایی افتتاح می شود، کارهای عمرانی و احداث آن همه از دولت قبل شروع شده است. امیدواریم که رئیس جمهور نیز بتواند پروژه هایی را احداث کند که دولت های بعدی نیز بتوانند آن را افتتاح کنند. بهتر است ایشان تنها کار بهره برداری از پروژه دولت های قبل را نداشته باشد. همان گونه که دیگران کاشتند و آقای روحانی درو کردند، ایشان نیز بکارد تا افراد در آینده درو کنند.
نماینده مردم زاهدان تاکید کرد: امیدوارم در صورت طی کردن همین روند دولت یازدهم یک دوره ای شود چراکه اصلا علاقه ای به اینکه روحانی برای دوره آینده نیز مجددا رئیس جمهور شود.ندارم. متاسفانه استان سیستان و بلوچستان در این دولت بسیار لطمه دید.
شهریاری درباره مهم ترین اتفاق سال ۹۵، تصریح کرد: آن چیزی که در خاطر مردم می ماند وضعیت بد معیشتی که سال گذشته و در طول این چند سال شاهد بودیم است. به ویژه رنج و عذابی که بازنشسته های فرهنگیان، نیروهای مسلح، کارگران و تمامی اقشار آسیب پذیر جامعه در سال 95 تجربه کردند نیز از جمله اتفاقات بد این سال به شمار می رود.
وی همچنین فسادهای اقتصادی در دولت را از دیگر عوامل کاهش محبوبیت رئیس جمهور در میان مردم برشمرد و افزود: فساد مالی در بدنه دولت شاید بیش از هر چیز دیگری این چند سال مردم را زجر می داد. در حالی که شعار دولت آقای روحانی مبارزه با فساد بود اما دیدیم که فشادهای مالی گسترده ای همچون فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان و دیگر موسسات مالی که از بانک مرکزی مجوز رسمی فعالیت داشتند، رخ داد. از سوی دیگر روزانه درباره نزدیکان رئیس جمهور فسادهای مالی مطرح می شود که برای مردم بسیار زجرآور است.
شهریاری تاکید کرد: امروز با وجود شکبه های اجتماعی و مجازی دیگر چیزی از مردم پنهان نمی ماند و وجود چنین فسادهای مالی و تخلفات بالا برای نظام جمهوری اسلامی، اصلا قابل قبول نیست.
نماینده مردم زاهدان در پایان فتح حلب را از دیگر اتفاقات مهم و مثبت در عرصه سیاست خارجی در سال ۹۵، برشمرد.