کد خبر:۵۹۳۳۷۸
پایگاه آمریکایی:

خانواده صدها نفر از قربانیان یازده سپتامبر از عربستان شکایت کردند

پایگاه آمریکایی «پیکس ۱۱» در خبری اختصاصی از شکایت خانواده صدها نفر از قربانیان حادثه یازده سپتامبر از عربستان خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک پایگاه آمریکایی روز دوشنبه از شکایت خانواده‌های قربانیان حادثه حمله به مرکز تجارت جهانی در نیویورک، از عربستان سعودی خبر داد.

 

پایگاه «پیکس 11» در خبری اختصاصی، نوشته است که خانواده 800 نفر از قربانیان این حمله تروریستی، با بیان اینکه دولت عربستان به مهاجمین کمک کرده است، از ریاض شکایت کرده‌اند.

 

15 نفر از مجموع 19 مهاجم حادثه یازده سپتامبر 2001، اتباع عربستان سعودی بودند. اسناد طبقه‌بندی‌شده اف‌بی‌آی که سال گذشته منتشر شد، نشان داد شماری از این افراد با سفارت عربستان در واشنگتن در ارتباط بوده‌اند.

 

قانونی که پارسال با وجود مخالفت دولت وقت آمریکا در کنگره تصویب شد، به خانواده‌های قربانیان این حادثه اجازه داده است علیه «دولت‌های خارجی» دخیل در این حمله شکایت کنند.

 

پایگاه «پیکس 11» نوشته است که خانواده‌های قربانیان با استناد به اسناد از طبقه‌بندی خارج شده، شکایت خود را در دادگاه فدرال «منهتن» ثبت کرده‌اند. 

 

این اسناد نشان می‌دهد که کارکنان سفارت عربستان در واشنگتن به دو تن از هواپیماربایان به نام‌های «سالم الحازمی» و «خالد المحضار» در یافتن خانه، یادگیری زبان انگلیسی و دریافت گواهی پرواز، کمک کرده‌اند.

 

اسناد همچنین از همکاری سفارت عربستان سعودی در آلمان با یکی دیگر از مهاجمین به نام «محمد العطا» حکایت دارد. شاکیان می‌گویند یکی از مقامات سعودی شب حمله در همان هتلی در ویرجینیا بوده که مهاجمین هم در آن سکونت داشته‌اند.

 

شرکت حقوقی «کریندلر و کریندلر» که این پرونده را ثبت کرده، می‌گوید خاندان سلطنتی سعودی هم از بیم از دست دادن حمایت افراط‌گرایان، با وجود اطلاع از اینکه بنیادهای خیریه سعودی القاعده را تغذیه می‌کنند، این واقعیت را نادیده گرفته است.

 

«جیم کرینلدر» وکیل شاکیان به پیکس گفته است: «این موسسات خیریه بسیاز نزدیک به دولت سعودی بوده‌اند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار