آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۳۵۱۵

افتتاح کارخانه سیمان باقِران با حضور رئیس‌جمهور در شهرستان درمیان/ ایجاد اشتغال پایدار برای ۲۳۵۰ نفر

حسن روحانی امروز در جریان سفر به استان خراسان جنوبی، کارخانه سیمان باقران را در شهرستان درمیان افتتاح کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی روز چهارشنبه در سفر به استان خراسان جنوبی، کارخانه سیمان باقران را در شهرستان درمیان افتتاح کرد.

 

رییس جمهور در بازدید از بخش های مختلف کارخانه تولید سیمان باقران با توضیح مدیران و مهندسان این مجموعه تولیدی و صنعتی در جریان روند اقدامات و فعالیت های این کارخانه قرار گرفت.

 

روحانی همچنین با حضور در اتاق فرمان کارخانه تولید سیمان باقران فرمان آغاز بهره برداری از این کارخانه را صادر کرد.

 

رییس جمهور همچنین با حضور صمیمی در جمع کارگران، با آنان گفت وگو کرد.

 

کارخانه سیمان باقران به عنوان بزرگترین و مهم ترین طرح اقتصادی استان خراسان جنوبی با ظرفیت تولید یک میلیون تن سیمان در سال، در زمینی به مساحت ٧٢ هزار متر مربع احداث شده و تولید سیمان پرتلند تیپ 1 و  2 و سیمان پرتلند پوزولانی از جمله محصولات آن است.

 

این طرح که یکی از ٣٦ طرح مهم در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور است با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای ٣٥٠ نفر به طور مستقیم و حدود 2 هزار نفر غیرمستقیم، تثبیت جمعیت در نوار مرزی، ایجاد توسعه در یکی از محروم ترین نقاط کشور و ایجاد بازار صادراتی مناسب به بهره برداری رسیده است.

 

کیفیت مرغوب و مقاومت مناسب سیمان های تولیدی این کارخانه باعث می شود تا علاوه بر تأمین سیمان بازار ایران، محصولات آن به کشورهای افغانستان و پاکستان نیز صادر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار