آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۴۴۰۱

برنامه‌های سفر روحانی در گیلان

رییس جمهور در فرودگاه رشت: ۱۷ پروژه مهم استانی با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در این سفر افتتاح می شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی در بدو ورود به استان گیلان اعلام کرد: در سفر کاروان تدبیر و امید به استان گیلان، 17 پروژه مهم استانی با سرمایه‌گذاری 2 هزار و 500 میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای 3 هزار و 600 نفر از جوانان استان، افتتاح می شود.

 

وی افزود: با توجه به اینکه امسال، سال تولید و اشتغال است، طرح‌های اشتغال‌زا اولویت دولت یازدهم است.

 

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: با افتتاح دو پست اسکله بندر کاسپین در منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی کشتی‌های 12 هزار تنی، می‌توانند پهلو بگیرند که موجب شرایط خاص و رونق اقتصادی برای این منطقه و گیلان می‌شود. افتتاح راه‌آهن قزوین به رشت در سال جاری و همچنین رشت به آستارا که در سفر روسیه با مقامات آن کشور درباره این خط ترانزیتی نیز بحث و بررسی شد، بندرعباس به مسکو وصل می‌شود و محموله های شبه قاره هند با کمک این خط ، حمل و نقل می‌شود. همچنین راه‌آهن رشت – آستارا نیز با مشارکت جمهوری آذربایجان آغاز به کار می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار