کد خبر:۵۹۴۴۵۹
وزیر دفاع آمریکا:

ایران صادرکننده و حامی اصلی تروریست است

وزیر دفاع آمریکا با مطرح کردن ادعاهای همیشگی مقامات آمریکایی درباره ایران یک بار دیگر ایران را «حامی تروریسم» خواند.

«جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا امروز جمعه در لندن مدعی شد: «ایران به رفتار خود به عنوان صادرکننده تروریسم ادامه می‌دهد و همچنان از فعالیت‌های شبه‌نظامی حمایت می‌کند».

 

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، وزیر دفاع آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اظهاراتی که وی در سال 2012 میلادی در خصوص ایران مطرح کرده بود و ایران را «تهدید اصلی» خوانده بود که آمریکا با آن مواجه است، گفت: «در آن زمان که درباره ایران صحبت کردم، من فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا بودم».

 

وی افزود: «در آن زمان ایران صادرکننده اصلی تروریسم بود و صادقانه بگویم، این کشور حامی اصلی تروریسم بود و امروز نیز همچنان به آن رفتار خود ادامه می‌دهد».

 

این در شرایطی است که آمریکا و متحدانش هر چند وقت یکبار ادعاهای مشابهی را علیه ایران مطرح می‌کنند. در همین راستا، عربستان سعودی و اردن نیز در بیانیه‌ای مشترک پس از پایان دیدارهای ملک سلمان با مقامات اردنی، از آنچه «دخالت‌های تهران در امور داخلی کشورهای منطقه» خوانده شد، ابراز نگرانی کرده و ایران را به حمایت از تروریسم و فتنه‌انگیزی در منطقه متهم کردند.

 

وزیر دفاع آمریکا در ادامه اظهارات خود در لندن درباره فعالیت‌های مسکو نیز صحبت کرده و گفت، آمریا نگران حضور روسیه در افغانستان و تعاملات این کشور با نیروهای طالبان است.

 

متیس در این رابطه گفت: «من قصد ندارم این مطلب را بگویم که این تعاملات تا حد ارائه تجهیزات و تسلیحات نظامی افزایش یافته اما قطعا آنچه روس‌ها در افغانستان در حال انجام آن هستند ما را نگران می‌کند.»

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو، این درحالیست که دونالد ترامپ بارها در مناظرات انتخاباتی خود اشاره کرد که تولید کننده داعش و تروریست‌های عراق و سوریه هیلاری کلینتون است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش تأکید کرد البته هنوز قصد ندارد پیشنهاد افزایش نظامیان آمریکایی در افغانستان را مطرح کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار