آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۵۶۴۱
چمران در جمع خبرنگاران:

۵ کاندیدای نهایی جبهه مردمی با هم رقابت نخواهند کرد/ تمکین به سازوکار جبهه به صورت کتبی و تعهد اخلاقی آورده شده است

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: پنج نفر نهایی جبهه مردمی پذیرفته اند که در شرایطی که به فرد نهایی رسیدیم دیگران نیز به نفع وی کنار بروند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران، عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در دومین حاشیه مجمع ملی این جبهه که صبح امروز در مجموعه شهر آفتاب برگزار شد در جمع خبرنگاران پیرامون پیش بینی اش از میزان موفقیت جبهه مردمی در انتخابات ریاست جمهوری 96 اظهار داشت: کار ما پیش بینی نیست بلکه وظیفه ما این است وارد عرصه شده و تلاش کنیم و هر آنچه که به صلاح مان باشد خداوند آن را رقم خواهد زد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا پنج نفر نهایی جبهه متبوع تان به سازوکار این جبهه مردمی پایبند خواهند بود؟ تاکید کرد: نحوه ادامه کار این پنج نفر را در شورای مرکزی دنبال می کنیم این افراد معتقد هستند و حتی این را نیز پذیرفته اند که در شرایطی که به فرد نهایی رسیدیم دیگران نیز به نفع او کنار بروند.

 

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی افزود: این افراد تمکین شان را هم به صورت کتبی و هم به صورت تعهد اخلاقی پذیرفته اند و زمانی که به گزینه نهایی رسیدیم از فرد نهایی همه حمایت خواهند کرد.

 

چمران در پایان خاطرنشان کرد: این پنج نفر خدایی ناکرده با هم رقابت نخواهند کرد و حتی اگر در مناظره ها حضور داشته باشند از یکدیگر حمایت می کنند و این حمایت تا پایان نیز ادامه خواهد داشت. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار