آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۵۷۷۳
وزیر بهداشت خبر داد

پرداخت تسهیلات بلاعوض ۷ میلیون تومانی به زلزله زدگان خراسان رضوی

وزیر بهداشت از پرداخت تسهیلات بلاعوض ۷ میلیون تومانی به زلزله زدگان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه بازدید از روستاهای زلزله زده خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهارکرد:خوشبختانه تاکنون عملیات امداد و نجات در مناطق زلزله زده به خوبی انجام شده است و دستگاههای اجرایی اقدامات مطلوبی را در این زمینه داشته اند.

 

وی افزود: طبق تصمیم گیری انجام شده به هر خانواده آسیب دیده در زلزله ۷ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض برای خرید لوازم منزل و بازسازی خانه های روستائیان پرداخت می شود.

 

وزیر بهداشت تصریح کرد: جهاد کشاورزی نیز تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی با سود پنج درصد را به زلزله زدگان پرداخت خواهد کرد و تا سقف ۵۰ میلیون تومان نیز وام قرض الحسنه دیگر به این افراد تعلق خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۸
از این تسهیلاتها به آذربایجانیا دادن ؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار