به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مزاج یونجه گرم و تر است و ضعف بدن ناشی از خونسازی ضعیف را اصلاح میکند.
یونجه برای ضعف عمومی و کمخونی مفید بوده و تقویتکننده اعصاب است همچنین این گیاه خاصیت ملین بودن نیز دارد.
مصرف یونجه به صورت خام باعث ایجاد نفخ میشود و میتوان آن را به صورت دمکرده، پخته و یا مربا مصرف کرد.
خانمها در مصرف این گیاه باید مراقب باشند چرا که مصرف زیاد آن باعث جلو افتادن دوران قاعدگی میشود.
مصرف گیاه یونجه برای افراد سرد مزاج مفید است و گرم مزاجان بهتر است با احتیاط از این گیاه استفاده کنند.