آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۲۸۵

درخواست ۲ سناتور جنگ‌طلب از ترامپ برای افزایش اقدامات نظامی در سوریه

جان مک کین و لیندسی گراهام از دونالد ترامپ خواستند فعالیت‌های نظامی بیشتری در خاک سوریه انجام دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از هیل، "جان مک کین"، سناتور جمهوری خواه ایالت آریزونا و "لیندسی گراهام"، سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی در سنای آمریکا روز گذشته (سه شنبه) در یک بیانیه مشترک "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا را به تشدید فعالیت های نظامی در خاک سوریه تشویق کردند.

 

آنها در این بیانیه اعلام کردند: ما از رئیس جمهور آمریکا می‌خواهیم فعالیت های نظامی در سوریه را برای حفاظت از مردم این کشور بیشتر کند.

 

این دو سناتور جمهوری خواه در ادامه مدعی شدند: تا زمانی که بشار اسد در قدرت است، دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ داخلی سوریه غیرممکن خواهد بود. دولت دونالد ترامپ باید از یک استراتژی جامع استفاده کند که منافع آمریکا و متحدانش را در سوریه حفظ کند؛ از جمله می توان به مبارزه با گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق و پایان دادن به جنگ داخلی چند ساله این کشورها اشاره کرد.

 

آنها در ادامه ادعاهای خود علیه دولت سوریه افزودند: اگر بشار اسد به کشتار غیرنظامیان ادامه دهد، مبارزه با گروه تروریستی داعش در سوریه و منطقه غیرممکن خواهد بود و جنگ هرگز پایان نخواهد یافت.

 

به دنبال حمله شیمیایی که سه شنبه هفته گذشته در شهرک خان شیخون در ادلب سوریه رخ داد بیش از 80 غیرنظامی کشته شدند. فرمانده کل نیروهای مسلح سوریه اعلام کرده است گروه های تروریستی و حامیان آنها مسئول به کار بردن مواد شیمیایی در خان شیخون هستند. وزارت دفاع روسیه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد حادثه ادلب در پی انفجار یک انبار تسلیحات شیمیایی تروریست‌ها در حمله هوایی ارتش سوریه رخ داده است. 

 

با این حال، ارتش آمریکا به دستور دونالد ترامپ و در واکنش به این حمله شیمیایی، صبح روز جمعه 59 موشک تام‌هاوک را به چند هدف در پایگاه الشعیرات در استان حمص در غرب سوریه شلیک کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار