آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۵۹۶
برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری

«روحانی» امروز احتمالا به وزارت کشور می‌رود

رئیس‌جمهور فعلی احتمالاً امروز با مراجعه به وزرات کشور نام خود را برای نامزدی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور احتمالاً امروز(جمعه، 25 فروردین) برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم به وزارت کشور مراجعه می‌کند.

 

 از میان چهره‌های شاخصی که در روزهای گذشته با مراجعه به وزارت کشور برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند می‌توان به احمدی‌نژاد، بقایی، زریبافان و  پورمختار، محمد غرضی، حسن سبحانی، آیت الله بطحایی، هاشمی‌طبا اشاره کرد.

 

ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم تا فردا شنبه 26 فروردین ادامه دارد.

 

یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 29 اردیبهشت سال جاری همزمان با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میان دوره‌ای مجلس برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار