کد خبر:۵۹۸۶۶۹
شهردار منطقه ۱۵ تهران:

۸۰ درصد اوراقچی‌های شوش جمع‌آوری شد

انجمنی از بهره‌برداری همزمان ۱۰۱ پروژه اجتماعی، فرهنگی و غیره خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر انجمنی ظهر امروز در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از 101 پروژه در منطقه 15 با بیان اینکه در راستای افزایش سرانه فضای ورزشی، مجموعه ورزشی سرپوشیده مینایی، کیانشهر، قیامدشت، مسگرآباد، خاورشهر، خاوران، اتابک و ورزشگاه باباخانی و زمین چمن افتتاح خواهد شد گفت: همچنین توسعه و تجهیز مددسرای خاوران، احداث مجموعه بهاران، سوله مدیریت بحران مسعودیه و همچنین ایجاد دو مقبره شهدا و میدان میوه و تره‌بار انجام شده است.

 

انجمنی با بیان اینکه در طول 10 سال گذشته بیش از 5000 میلیارد تومان برای منطقه 15 هزینه شده است افزود: 135 بوستان و فضای سبز در منطقه 15 وجود دارد و سرانه فضای سبز از 17 به 27 رسیده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از تاکیدات شهردار تهران کاهش فاصله شمال و جنوب تهران بوده گفت: یکی از دغدغه‌های این منطقه فعالیت 300 گاراژ اوراق چی بوده است که ضایعات را خرید و فروش می‌کردند که با پیگیری‌های قالیباف 80 درصد این اوراق چی‌ها جمع آوری شد و 200 گاراژ پلمب یا تغییر کاربری دادند.

 

انجمنی افزود: به واسطه کارهای انجام شده در منطقه و رفع محرومیت‌ها حالا دیگر مردم مشکلشان آسفالت و جمع آوری زباله نیست بلکه به دنبال بیمارستان و اشتغال هستند؛ شهرداری از نهاد خدماتی که صرفا کارش جمع آوری زباله و دفن اموات است به یک نهاد اجتماعی بدل شده است.

 

در این مراسم افتتاحیه مرتضی طلایی و حجت الاسلام ناصحی از اعضای شورای شهر نیز حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار