آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۹۹۸۲

بزرگترین تولیدکننده نفت جهان کجاست؟

روز گذشته دفتر آمار فدرال دولت روسیه اعلام کرد در ماه فوریه عربستان با تولید نفت بیشتر، روسیه را پشت سر گذاشت و بزرگ ترین تولید کننده نفت جهان شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دفتر آمار فدرال دولت روسیه اعلام کرد در ماه فوریه عربستان توانست در تولید نفت از روسیه سبقت گرفته و مجددا عنوان بزرگ ترین تولید کننده نفت جهان را از آن خود کرده است.

 

در این گزارش آمده است در ماه های دسامبر سال 2016 و ژانویه سال 2017 روسیه برای دو ماه پیاپی بزرگترین تولید کننده نفت جهان بوده است.

 

آمار این دفتر نشان می دهد هر دوی این کشورها در ماه فوریه تولید نفت خود را کاهش داده اند اما پس از این کاهش ها سطح تولید نفت عربستان بالاتر از روسیه قرار گرفت به گونه ای که روسیه در این ماه به طور متوسط روزانه 9.671 میلیون بشکه در روز و عربستان 9.797 میلیون بشکه روزانه نفت تولید کرده است.

 

بر اساس آمار دفتر آمار روسیه، تولید نفت سازمان کشورهای صادر کننده نفت، اوپک، نیز در این ماه از 32.097 میلیون بشکه روزانه در ماه ژانویه به  31.958 میلیون بشکه روزانه در ماه  فوریه رسیده است.

 

هر دو کشور روسیه و عربستان تولید نفت خود را بر مبنای توافق اوپک و کشورهای عمده تولید کننده نفت غیر عضو اوپک و با هدف حمایت از افزایش قیمت نفت، کاهش داده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار