آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۵۷۶

آخرین فرصت مشمولان سهام عدالت برای دریافت صورتحساب

سید جعفر سبحانی گفت: از ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت نزدیک به ۲ میلیون نفر فوت کرده‌اند که در آینده، صورت حساب این افراد پس از طی مراحل انحصار وراثت، به ورثه ارائه می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر سبحانی گفت: از ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت نزدیک به ۲ میلیون نفر فوت کرده‌اند که در آینده، صورت حساب این افراد پس از طی مراحل انحصار وراثت، به ورثه ارائه می‌شود.


وی یادآوری کرد: هم اکنون به وراث متوفیان صورت حساب سهام عدالت ارایه نمی‌شود.

 

سبحانی گفت: باید منتظر برگزاری مجامع و همچنین مدت زمان توزیع آن توسط شرکت‌ها باشیم، از این رو پرداخت سود سهام عدالت به نیمه دوم سال موکول شده است.

 

تاکنون نزدیک به ۳۰ میلیون مشمول، صورت حساب سهام عدالت خود را مشاهده و دریافت کرده اند.

 

وی یادآوری کرد: بر اساس قانون سود سهام عدالت سال ۱۳۹۵ نه اختصاص به خزانه دارد و نه متعلق به دولت است؛ بلکه حق مشمولان محسوب می‌شود. مشمولان برای دریافت این سود باید شماره حساب به سازمان خصوصی سازی اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۴
چرا به آنها که فوت کرده اند الآن سهام عدالت نمی دهید مگر طبق قانون اموال متوفی به ورثه منتقل نمیشود!؟؟؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار