بصيرت افزايي به مجموعه دروس حوزوي افزوده شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۶۳
رئيس دفتر تبليغات حوزه علميه قم:

بصيرت افزايي به مجموعه دروس حوزوي افزوده شود

رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم بر ضرورت افزودن درس بصيرت افزايي به مجموعه دروس حوزوي تاكيد كرد.

حجت الاسلام سيد حسن رباني در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، با اشاره به اهميت بصيرت در شرايط كنوني، خواستار تدوين منشور بصيرت در حوزه شد.

وي گفت: مديران حوزه با توجه به اهميت و ضرورت بصيرت افزايي در بين روحانيون، بايد درسي با عنوان زمان شناسي و بصيرت افزايي را در مجموعه دروس متداول حوزوي بگنجانند.

رباني افزود: حوزه براي اينكه بتواند به رسالت اصلي خود مبني بر نشر حقايق ديني و آگاه سازي ديني مردم عمل كند، بايد روي مسئله بصيرت سرمايه گذاري بيشتري داشته باشد و بدين وسيله مانع از افراط و تفريط‌ها در سطح جامعه شود.

رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم همچنين با اشاره به اينكه بصيرت داراي زواياي مختلفي براي واكاوي عالمانه است، اظهار داشت: اگر بصيرت در وجود آدمي باشد، به خوبي مي توان با روشن بيني حق را از باطل شناخت و در قضاياي مختلف زندگي، تصميم صحيح گرفت./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار