آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۳۲۶۵
مشاورعالی نماینده ولی‌فقیه در سپاه:

کف مشارکت در انتخابات ۶۰ درصد خواهد بود/ رئیس قوه مجریه نباید فراتر از جایگاه خود سخن بگوید

مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد کف مشارکت در انتخابات پیش رو ۶۰ درصد خواهد بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ یدالله جوانی عصر امروز در جمع اساتید بسیجی دانشگاه‌های شیراز اظهار داشت: قدرت‌های استکباری برای این‌که مردم‌سالاری دینی را قبول نداشتند همواره انتخابات ما را زیر سؤال می‌بردند تا بگویند مردم در ایران کاره‌ای نیستند اما شرایط امروز متفاوت شده چراکه جمهوری اسلامی در ردیف قدرت‌های مؤثر بین‌المللی قرارگرفته است.

 

وی افزود: میزان ارزشمندی یک کشور و توانمندی آن در نظام بین‌الملل به داشته‌های آن بازمی‌گردد و در این رابطه چندی قبل معاون وزیر خارجه آمریکا اذعان داشت که امروز چهار قدرت مؤثر بین‌المللی جهان آمریکا، چین، روسیه و ایران هستند یعنی ایران را فراتر از چین و اروپا و ژاپن می‌دانند که از این منظر شاید در برخی شاخص‌ها از چین یا ژاپن عقب باشیم اما درمجموع در شمار قدرت‌های اثرگذار جهان هستیم.

 

وی تصریح کرد: همه اذعان دارند در خاورمیانه ایران است که قدرت ائتلاف‌سازی دارد و در بحث بیداری اسلامی جمهوری اسلامی است که روند مسائل را شکل می‌دهد و از سویی تحولات غرب آسیا در نظم آینده جهان مؤثر خواهد بود.

 

مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: با این اوصاف اروپا و آمریکا با ادبیات خود به دنبال این هستند که در تحولات داخلی ایران جریان میانه‌رو را در برابر جریان تندرو تقویت کنند چنانکه در آستانه سفر وزیر خارجه فرانسه به‌طور علنی این موضوع بیان شد که از طریق تعاملات اقتصادی و تجاری به دنبال تقویت میانه‌روهای ایران هستیم.

 

وی ابراز داشت: غربی‌ها مصادیق این میانه‌رو و تندرو را در هرکجا از مصر و عربستان به‌گونه‌ای متفاوت تعریف می‌کنند اما درمجموع میانه‌روها کسانی هستند که تعامل با غرب را پذیرفته و در نوع نگاه آنها نوعی نگاه سکولار وجود دارد و اعتقاد دارند پیشرفت کشور باید با کمک غرب باشد.

 

جوانی افزود: رفتارهای سیاسی ما اما نه بر مبنای تلقی‌های این و آن، بلکه بر مبنای تکلیف و نصرت الهی تعریف می‌شود و نزدیک‌ترین راه برای قرار گرفتن در شمول نصرت الهی، یاری حجت خدا است و از این نظر یاری ولی‌فقیه در انتخابات هم مصداق قرار گرفتن در ردیف نصرت الهی است.

 

وی اضافه کرد: پایبندی به قانون و تأکید بر سلامت انتخابات، دو اصل اساسی پیروی از خط ولایت در انتخابات است که حفظ سلامت انتخابات بارها مورد تأکید رأس نظام قرار گرفته است و حتی ایشان رأی مردم را حق‌الناس خوانده‌اند و شاید به سبب کم‌کاری ما در مقطعی نوعی نگاه بی‌اعتمادی شکل گرفت و کمیته صیانت از آرا را تشکیل دادند که مقدمه حوادث بعدی شد.

 

جوانی یادآور شد: غربی‌ها نام انتخابات را پیکار سیاسی و مبارزه سیاسی می‌گذارند که حتی اگر آن را پیکار و رقابت هم تلقی کنیم باید بر مبنای قانون باشد.

 

وی بیان کرد: مشارکت حداکثری مردم سومین محور مهمی است که باید در انتخابات مدنظر قرار گیرد که هر چه مشارکت بالا باشد نشان‌دهنده وحدت و انسجام بین ملت و نظام است و به گفته مقام معظم رهبری مشارکت مردم در انتخابات از عوامل ماندگاری نظام است.

 

دیگر محوری که مورد تأکید جوانی قرار گرفت، امنیت انتخابات بود که در این خصوص اظهار داشت: گاهی فعالیت‌های تروریستی دشمن ممکن است به انتخابات لطمه بزند و گاهی نیز احساسات و هیجانات بیش‌ازحد می‌تواند آسیب‌زا باشد.

 

وی یادآور شد: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد کف مشارکت در انتخابات امسال 60 درصد خواهد بود اما انتخاب اصلح نیز می‌تواند کام مردم را پس از انتخاب شیرین کند و از این منظر باید به حجتی دست پیدا کنیم که رأی ما بر فردی تعلق گیرد که اصلح باشد.

 

شأن رئیس قوه مجریه نظریه‌پردازی نیست

 

جوانی ادامه داد: برخی مواقع کسانی که انتخاب می‌شوند قانون را در نظر نگرفته بلندپرواز می‌شوند حرف‌های فراتر از آن جایگاه می‌زنند یا نظریه‌پردازی می‌کنند درحالی‌که رئیس قوه مجریه باید در مسیری که سیاست‌های کلان نظام مشخص کرده حرکت کند.

 

مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه عنوان کرد: از نظر مقام معظم رهبری اصلح کسی است که نیازهای جامعه را بفهمد، با فساد مبارزه کند و اقتصاد کشور را رونق بدهد و با اتکا به توان کشور بیکاری را ریشه کن کند.

 

وی ادامه داد: نه حضرت امام این رویه را داشت که به‌طور صریح نظر خود را در مورد کاندیدای اصلح اعلام کند نه مقام معظم رهبری هیچ‌گاه مصداقی در این مورد نظر داده‌اند اما معیارها مشخص است.

 

جوانی عنوان کرد: امروز ایران در باشگاه هسته‌ای جهان قرار داشته، از منظر قدرت دفاعی بالا در بحث بازدارندگی، پیشرفت در حوزه علوم نوین و زیرساخت‌های متعدد و منابع انسانی مشکلی ندارد اما درعین‌حال مشکلاتی را دارد که در شان این مردم و نظام نیست و هر کاندیدایی که در انتخابات پیروز شود باید برای این موارد چاره‌اندیشی کند.

 

امروز تهدید اصلی کشور فشارهای اقتصادی است

 

مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز ما قدرت مقابله با نظام استکبار، صهیونیسم جهانی، وهابیت و سلفیت و سایر جریانات از این دست را داریم اما تهدید ما لشکر بیکاران و فشار اقتصادی بر مردم و آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری است.

 

وی اضافه کرد: حضرت آقا در بیانی عنوان کردند این‌که استکبار از گزینه‌های روی میز و تهدید جنگ سخن می‌گوید به سبب این است که ما را از جنگ اصلی که جنگ اقتصادی است منحرف کنند.

 

جوانی تصریح کرد: برای حل این مسائل و مشکلات یک نگاه در کشور این بوده که باید با غرب تعامل کنیم تا سرمایه وارد کشور شود و از این ناحیه رونق اقتصادی و اشتغال ایجاد شود و نگاه دیگر اگرچه تعامل با دنیا را منطقی می‌داند اما تأکید خود را بر ظرفیت‌های داخلی می‌گذارد و اعتقاد دارد غرب گره‌گشایی نمی‌کند چون با ما مشکل هویتی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار