کد خبر:۶۰۳۵۱۹

روحانی از کدام موشک ناراحت است؟

متأسفانه دولت روحانی در چارچوب اعتمادسازی ؟! پروژه ماهواره ایران را متوقف ساخته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رضا سراج در کانال تلگرامی خود نوشت:

 

موشک بالستیک عماد، نخستین موشک ایران با قابلیت کنترل و هدایت شوندگی است که موجب حیرت کارشناسان غربی و ‌وحشت رژیم صهیونیستی شد. «اوزی روبین» کارشناس صهیونیست در حوزه موشک‌های بالستیک گفت : « موشک عماد یک‌ جهش [در صنعت موشکی ایران] محسوب می‌شود.»

 

ویژگی‌های موشک بالستیک عماد:


قابلیت کنترل و هدایت تا لحظه اصابت به هدف
قابلیت تصحیح مسیر و هدف در صورت انحراف


دقت بالا و کمترین ضریب خطا در اصابت به هدف
برد بیش از ۱۷۰۰ کیلومتر (۱۰۰۰مایل)


مکان حمل بیش از ۷۵۰ کیلوگرم مواد منفجره
قابلیت آماده سازی و شلیک  سریع


امکان شلیک گسترده و به صرفه (سوخت مایع)
قابلیت هدایت و کنترل از طریق ماهواره


ناتوانی سامانه‌های ضد بالستیک برای انهدام
عدم حمله به پرتاپگر و موشک درحال شلیک

 

موشک‌های بالستیک دوربرد برای دقت بسیار بالا نیاز به سیستم ناوبری ماهواره‌ای دارند که ایران با پرتاب موفقیت آمیز ماهواره به فضا، پس از آمریکا، روسیه و چین به این توانمندی دست یافته است. پروژه ماهواره ایران علاوه بر سیستم ناوبری موشک بالستیک عماد، پهپادهای ایرانی را نیز می‌تواند ناوبری کند. متأسفانه دولت روحانی در چارچوب اعتمادسازی ؟! پروژه ماهواره ایران را متوقف ساخته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سهیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۷
و اعدوا لهم مستطعتم من قوه
اگر سپاه نبود کشور هم نبود امام خمینی
آقای روحانی به شعور مردم توهین نکنید، در دوران تحریمهای ناعادلانه اگر همین توان دفاعی-بازدارندگی موشکی را هم نداشتیم، معلوم نبود الان شما رییس جمهور کدام کشور بودید؟
آقای روحانی اگر تلاش مجاهدانه امثال تهرانی مقدمها، شاطری ها، همدانیها، شهدای حرم ، نیروهای مسلح و بالاخص سپاه در دفاع از آرامانهای انقلاب اسلامی نبود معلوم نبود الان چه اوضاعی پس از فتنه 88 (که شما و هم صنفی های شما و آقای جهانگیری برای این انقلاب بوجود آوردند) داشتیم.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار