بصيرت بدون اقامه امر ولي فقيه ايجاد نمي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۵۳
يك مدرس حوزه علميه قم:

بصيرت بدون اقامه امر ولي فقيه ايجاد نمي شود

يك مدرس حوزه علميه قم بصيرت بدون اقامه امر ولي فقيه را امري اجتناب ناپذير عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، حجت الاسلام احمد پناهيان روز گذشته در همايشي كه با عنوان نقش دانشجويان در حوادث بعد از انتخابات در سالن اجتماعات بيمارستان الزهراي رشت برگزار شد، با اشاره به پيچيدگي مبارزه در فضاي حوزوي نسبت به فضاي دانشگاهي اظهار داشت: گفتمان سازي يكي از اساسي ترين وظايف جوانان در مبارزه با جنگ نرم است.

وي افزود: تشكل‌هاي دانشجويي نبايد به عنوان تشكل‌هاي سياسي عمل كنند بلكه بايد فضا را براي تصميم سازي و گفتمان سازي دانشجويان فراهم و به عنوان يك عنصر فعال انقلابي عمل كنند.

پناهيان عدم خشوع و تقوا را از جمله مواردي دانست كه باعث عدم پيروي و دفاع از ولايت فقيه مي شود و تصريح كرد: فرهنگ سازي و ادبيات سازي براساس نظر ولايت از جمله وظايف دانشجويان است.

اين مدرس حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: استقلال كشور، رشد علمي و استكبار ستيزي از جمله موضوعات و سرمشق‌هاي اين گفتمان‌هاست.

وي تصريح كرد: به هر ميزان معنويت بالا رود، پيروي و تبعيت از ولايت نيز در جامعه سير صعودي خواهد گرفت.

لازم به ذكر است، اين برنامه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي گيلان برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار