بسياري از مشکلات سازمانها عدم درک تفکر مهندسي است
سيد مجيد ابراهيمي در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، با اشاره به اينکه سالانه حدود 400 هزار مهندس از دانشگاههاي کشور فارغ التحصيل مي شوند، اظهار داشت: نمره گرايي و تکيه به جزوات بزرگترين مشکل دانشجويان رشته هاي مهندسي است که آسيب جدي به آينده کاري آنها وارد مي کند.
عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي قم نقش مهندسان صنايع در کارخانجات و سازمان ها را تعيين کننده دانست و گفت: مهندس صنايع مانند يک تعمير کار است که جعبه ابزاري با ابزارهاي مختلف در دست دارد و مي تواند به بهترين روش از اين ابزارها براي ارتقاي سطح سازمان استفاده کند.
وي در ادامه افزود: مهندس صنايع دائما سازمان را تحليل مي کند و نتايج را به مديران ارشد گزارش مي دهد که اين خود مي تواند در بهبود روند عملكرد سازمان تاثيرگذار باشد.
ابراهيمي ديد و تفکر جامع و خلاقانه، ايده براي حل مسائل پيچيده و قدرت رهبري و مديريت را از ويژگي هاي برجسته يک مهندس صنايع برشمرد و تصريح کرد: يک مهندس صنايع مي تواند با آينده نگري و قدرت تصميم گيري و تصميم سازي علائم حياتي سازمان ها را تشخيص داده و راه حل هاي بهبود را براي هر کدام پيشنهاد دهد.
عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي قم با انتقاد از عملکرد برخي دانشجويان در دوران تحصيل تاکيد کرد: يک دانشجوي مهندسي بايد مهارت استفاده صحيح از تفکراتي که در دانشگاه مي آموزد، کسب، و آن را در محيط کار استفاده کند.
وي موفقيت دانشجويان مهندسي را در ورود به کارخانجات و سازمان ها در دوران دانشجويي دانست و خاطرنشان کرد: کاربردي کردن علوم دانشگاهي جز با ارتباط مستمر با صنعت امکان پذير نيست./انتهاي پيام/