آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۱۴۱
مهدی محمدی:

تقلب علمی روحانی مایه سرافکندگی است/ چگونه کسی که نمی‌تواند انگلیسی صحبت کند از انگلستان دکترا گرفته!؟

مهدی محمدی نوشت: جمعی از دانشجویان نخبه اعلام کردند بخش بزرگی از تز دکتری آقای روحانی سرقتی است. او هنوز هیچ موضعی نگرفته است و من فکر می‌کنم نخواهد گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهدی محمدی نوشت: جمعی از دانشجویان نخبه اعلام کردند بخش بزرگی از تز دکتری آقای روحانی سرقتی است. او هنوز هیچ موضعی نگرفته است و من فکر می کنم نخواهد گرفت. 

 

احتمالا ترجیح می دهد به همین داستان دیوار و پیاده رو ادامه بدهد. این مسئله کوچکی نیست و نمی توان از کنار آن به سادگی گذشت. روحانی اکنون رییس جمهور این کشور است و تلاش می کند برای دیگران معلم کشورداری هم باشد. 

 

اینکه ایشان داده برایش از انگلیس یک مدرک دکتری خریده اند برای ایران عزیز و شریف، سرافکندگی است و باید بابت آن به شدیدترین وجه ممکن پاسخگو باشد. 

 

در حالی که جوان های نخبه ما بیکارند و در بهترین حالت تاکسی رانی می کنند، چرا کسی که نمی تواند یک دقیقه به انگلیسی حرف بزند، باید مدرک دکتری تقلبی دست بگیرد و بر کشوری مملو از دانشمندان نخبه و باهوش ریاست کند. 

 

ریاست جمهوری را رها کنید. این مسئله به اعتبار ایران عزیز گره خورده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
مطمئن باشید نه کسی پاسخگو خواهد بود نه کسی پی گیری خواهد کرد
این است واقعیت امروز کشور ما
تسلط و حکومت . روغ گویان بر قوه مجریه
15
8
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۹
انگلیسی حرف زدن که البته هنر نیست. بخشی از مهارتهای چهارگانه زبان اموزی است. حرف زدن پیش کشش. در نوشتن به زبان شیطان -انگلیسی- که حتما کلی ضعف داشته رفته دزدی کرده . این مهم است
11
0
عبدالله خدابنده
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
السلام. با درود بر اقای محمدی-ایشان اول کتاب بعدا ریاست را سرقت کردند . قطعا ایشان چیزی نخواهند گفت . اما تعجب از نمایندگان مردم در مجلس است که هیچ نمیگویند . طی 4 سال گذشته رییس مجلس از این دولت حمایت بی چون و چرایی کرده که شما شاهد بوده اید . دوسال پیش به ارکان نظام حملات گسترده ای کرد که اصلا مجلس به روی خودش نیاورد . ندیدید؟ حالا حاج اقا صادق لاریجانی چرا کاری نمیکند؟ مدعی العموم که باید از جانب عموم مردم دعوایی بکند هم نمیکند!!!شاید میترسند که (در شهر هرانکه هستند گیرند) ... والسلام.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار