برگزاري نخستين كنگره بينالمللي «باروري و ناباروري» در شيراز
دکتر محمد ابراهيم پارسانژاد در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، اظهار داشت: فوايد كنگره ناباروري اين است كه توجه سياستگذاران به اين موضوع جلب ميشود تا نگاه پررنگتري براي تجهيز و ساخت مراكز درماني ناباروري داشته باشند.
وي افزود: تاكنون سابقه نداشته است كه كنگره ناباروري در جايي غير از تهران برگزار شود و امسال براي نخستين بار، اين كنگره بينالمللي در شيراز برگزار ميشود.
مدير گروه زنان و زايمان دانشگاه علوم پزشكي شيراز عنوان کرد: اين كنگره با حضور متخصصان زنان و زايمان از كشورهاي ايران، آمريكا، انگلستان، كانادا، آلمان، هلند، دانمارك، مصر، تركيه، لبنان و اردن در 4 شاخص علمي برگزار ميشود.
پارسانژاد بيان کرد: 700 مقاله به دبيرخانه كنگره باروري و ناباروري رسيده و اين تعداد، از مقالههاي شركت كننده در كنگره سالهاي قبل بيشتر بوده است.
وي گفت: در بررسي علل ناباروري به فاكتور رفتارهاي غيرطبيعي جنسي بر ميخوريم كه در ايران 12 درصد و در كشورهاي اروپايي و اروپا 60 درصد است.
مدير گروه زنان و زايمان دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: ناباروري با علل زنانه، ناباروري با علل مردانه، پيشرفتهاي مربوط به علم جنينشناسي و نقش ماما و پرستار در تشخيص ناباروري، از شاخصهاي محوري كنگره بينالمللي ناباروري است.
پارسانژاد ادامه داد: 60 درصد علل ناباروري در استان فارس به زنان و 40 درصد به مردان مربوط است.
وي بيان کرد: متقاضيان درمان ناباروري فارس براي استفاده از مراكز درماني موجود در خارج از اين استان زياد نيستند؛ اما همين تعداد نيز بايد تحت تأثير تبليغات درست يا نادرست جذب مراكز درماني خارج از فارس شوند.
مدير گروه زنان و زايمان دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: در حال حاضر 2 مركز درمان ناباروري در شيراز مشغول به كار است كه در آينده نزديك بخش I.V.F در بيمارستان مادر غدير راهاندازي ميشود./انتهاي پيام/