به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، 'مسعود خوانساری' روز سه شنبه در بیست و ششمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران افزود: انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در ایران حادثه مهمی در تاریخ سه دهه اخیر کشور خواهد بود، زیرا رای ملت می تواند سرنوشت ساز باشد.
به گفته این مقام مسوول، مهمترین دغدغه همه مردم و فعالان اقتصادی ثبات و آرامشی است که باید در کشور حکمفرما باشد.
وی ابراز امیدواری کرد ثبات و آرامش کنونی استمرار داشته باشد.
خوانساری نظام اقتصادی را استوارترین بخش هر کشور برشمرد که می تواند بحران زا یا آرامش آفرین باشد، با تغییر دولت ها، سیاست های و مباحث اقتصادی اصلاح می شود و ممکن است یک اشتباه به بروز بحران بیانجامد.
رییس اتاق تهران با اشاره به بحران نفتی سال های گذشته، یادآوری کرد کشورهایی نظیر ایران، روسیه و ونزوئلا که وابستگی بیشتری به درآمدهای نفتی داشتند دچار بحران شدند و از جمله در سال 90 قیمت ارز در کشور سه برابر شد.
وی ادامه داد اگرچه در سال های پیش از آن درآمدهای ارزی خوبی حاصل شده بود، اما همه آنها مصرف شد.
خوانساری با اشاره به کاهش شدید قیمت روبل روسیه و ثبت تورم 700 درصدی در ونزوئلا که پیش بینی می شود امسال به بیش از 1200 درصد برسد، تصریح کرد روند سقوط اقتصادی کشور تا حد زیادی مهار شد.
وی با یادآوری بحران های اقتصادی در سالهای پیش از استقرار دولت یازدهم که شاهد افزایش همه روزه قیمت اجناس، رشد هفت تا 10 برابری قیمت مسکن و واردات بی رویه که منجر به تعطیلی وسیع صنایع و کارخانجات بودیم، بیان داشت، تحریم ها و قطع رابطه با کشورهای توسعه یافته، ثبت تورم بالای 40 درصدی، رشد منهای 6،7 درصدی تولید ناخالص داخلی، رشد منفی سرمایه گذاری، کاهش ارزش پول ملی، نصف شدن قدرت خرید مردم و به صفر رسیدن اشتغال، سایر مشکلات بوجود آمده بود و کشور در حال تبدیل شدن به ونزوئلایی دیگر بود که با تمهیدات دولت یازدهم اوضاع بهبود یافت.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد، تک رقمی شدن تورم در سال گذشته، ثبات قیمت ها و تاکم شدن آرامش در بازار، ثبت تراز تجاری مثبت در 2 سال گذشته، به حداقل رسیدن نوسان های ارزی، کاهش تنش های سیاسی در سطح جامعه و دانشگاه ها، کاهش فرار مغزها و ایجاد امید و آرامش در کشور، از جمله دستاوردهای مهم فعالیت دولت در چهار سال گذشته بود.
وی ادامه داد، امروز شرایط سخت سال های گذشته پشت سر گذاشته شده و رکود از بسیاری بخش های اقتصادی رخت بربسته، اما نباید اتفاقات آن سالها از جمله صف های طولانی دارو، مواد غذایی، ورشکستگی بسیاری کارخانجات در سال 90، زندانی و ورشکست شدن بسیاری کارآفرینان و ... را فراموش کنیم.
رییس اتاق تهران تصریح کرد انتظار می رود رییس جمهور آینده بتواند انتظارات بخش خصوصی را مرتفع کند.
وی تاکید کرد اگر قرار باشد مشکل بیکاری حل شود، جز با سرمایه گذاری، ثبات و آرامش کشور، پرهیز از تصمیمات غیرکارشناسی میسر نمی شود و بدانیم که با تقسیم پول نمی توان شغل ایجاد کرد.
خوانساری با تاکید بر اینکه همه وظیفه داریم پای صندوق های رای حاضر شویم، ادامه داد، رییس جمهوری که با رای بالای 60 درصدی انتخاب شود می تواند برای بخش خصوصی مفیدتر و موثرتر باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، درحالی رئیس اتاق بازرگانی از توزیع پول با افزایش یارانه گلایه میکند که هماکنون روحانی علاوه بر افزایش یارانه مستمری بگیران کمیتهامداد و افراد تحت پوشش بهزیستی، به بسیاری از افرادی که یارانهشان قطع شده بود پیامک زدهاند که یارانه شما به حساب بانکیتان واریز شده است. این رفتارهای دوگانه در میان دولتیها تعجب مردم را در پی داشته است.