به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست هم اندیشی سال 96 مدیران محلات 354 گانه شهر تهران با حضور مجتبی عبدالهی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، علی محمد نائینی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمد رضایی رییس سازمان ورزش شهرداری تهران، اردشیر آل عوض معاون اجتماعی فرهنگی سازمان بازرسی شهرداری تهران، مرتضی موسوی رییس دبیرخانه ستاد مدیریت محله و مدیران محلات شهر تهران در ایوان شمس برگزار شد.
مجتبی عبدالهی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران طی سخنانی با اشاره به وعده پیشین در خصوص تحقق بیمه نامه مدیران محلات گفت: ما تمام تلاش خود را برای پاسخگویی به مطالبه مدیران محلات در خصوص بیمه انجام دادیم و جلسات کارشناسی متعددی برگزار شد که خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته این امر تحقق یافت و تمام مدیران محلات از ابتدای سال 96 بیمه شدند.
وی ایجاد مدیریت محلات و شورایاری ها را یکی از افتخارات دوران مدیریت دکتر قالیباف برشمرد و اظهار داشت: مدیریت شهری در این دوره ابداع کننده این نهادهای مردمی بود که نمونه بارز تحقق مردم سالاری دینی و واگذاری امور به مردم بود.
عبدالهی تاکید کرد: بر اساس کارکرد مدیریت محله، مردم محور کارها در محله خود هستند و برنامه ها از سطح مردمی طرح ریزی و اجرا می شود.
وی با اشاره به رویکرد مدیریت شهری برای تبدیل شهرداری از سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی اظهار داشت: مدیریت محله نهال هایی هستند که در این دوره مدیریت شهری کاشته شده اند که باید با حمایت و صبر، به درختی تنومند و باصلابت و اقتدار تبدیل شود. محله ها با همکاری شورایاران، هیئت امنا و ظرفیت های مردمی باید ضمن مدیریت و تصمیم گیری، موضوعات مربوط به محله خود را پیگیری کنند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین با بیان اینکه ما از طریق یک شرکت کارگزار حق بیمه ها را به صورت یکجا پرداخت می کنیم و سپس مبلغ از طریق آن شرکت به بیمه واریز می شود؛ از مدیران محلات خواست با دردست داشتن مدارک شناسایی، برای دریافت دفترچه بیمه خود مراجعه کنند.
در ادامه این همایش، علی محمد نائینی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اظهار کرد: تحقق بیمه نامه مدیران محلات شهر تهران حاصل حدود 800 ساعت کار تخصصی با کارشناسان سازمان بیمه، مدیریت محله و دبیران محلات و اقدامی بسیار پر فراز و نشیبی بود. در این زمینه بخش های فنی کار را بسیار پیچیده ساخت که برای رسیدن به مدلی که با الگوی مدنظر ما سازگار باشد مسیر دشواری را طی کردیم.
وی با قدردانی از اهتمام ویژه معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برای تحقق بیمه مدیران محلات اظهار داشت: اقدام بزرگی انجام شده و امروز برطرف ساخن بخشی از موانع در مسیر پویایی و تحرک مدیریت محله را شاهد هستیم.
نائینی ادامه داد: قطعا مسائل دیگری نیز در این زمینه وجود دارد که باید برای گره گشایی آن تلاش کرد تا فضای مساعدتر برای کار و تلاش مردمی در سطح شهر تهران فراهم شود.
قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف، با چالش هایی مواجه بوده و آنچه این کشور را از چالش ها عبور داده ظرفیت های مردمی بوده است. هر جا که انگیزه های حضور مردمی در صحنه های مختلف ظهور و بروز جدی داشته شاهد عزت و سربلندی نظام بودیم و به دستاوردهای خوبی رسیدیم.
وی نقش شبکه مدیریت محله را در عرصه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، فقرزدایی، حرکت های فرهنگی و معنوی در سطح تهران بسیار موثر و تعین کننده دانست و از حضور فعالانه مدیریت محلات شهر تهران در مراسم و مناسبت های مختلف ملی و مذهبی قدردانی کرد.
در پایان این مراسم ضمن رونمایی از بیمه نامه مدیران محلات 354گانه شهر تهران، چند بیمه نامه به صورت نمادین به تعدادی از مدیران محلات اهدا شد.