آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۸۰۰۱
امیر پوردستان مطرح کرد:

لزوم افزایش توانمندی در حوزه جنگ سایبر و الکترونیک

جانشین فرمانده کل ارتش گفت: حوزه سایبر و جنگ‌ الکترونیک یکی از مهمترین مولفه‌های قدرت نیروهای مسلح است و باید در این حوزه روز به روز بر توانمندی‌های خود بیافزاییم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر احمدرضا  پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش صبح امروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اشاره به جنگ‌های صدر اسلام و فرماندهی حضرت علی (ع) در جنگ صفین اظهار داشت: به علت طولانی شدن جنگ صفین، حضرت علی (ع) با ایراد سخنرانی‌های مکرر در جمع یاران خود، همواره روحیه جنگاوری آن‌ها را حفظ و ابعاد پلید دشمن را برای آنان تبیین می‌کرد.

 

وی افزود: یکی از وظایف مهم ما در نیروهای مسلح این است که در رفع نواقص و ایرادات خود تلاش کنیم و با تغییر مداوم در طراحی‌های دفاعی خود، دشمن را از دستیابی به اطلاعات نظامی‌مان ناکام نگه داریم.
 

امیر پوردستان همچنین برگزاری همایش‌های تخصصی و علمی-نظامی و اجرای رزمایش‌ها و تمرینات مداوم نظامی را از راه‌های حفظ آمادگی نیروهای مسلح عنوان کرد.


وی اعتماد به نفس، برقراری امنیت روانی برای مردم و جامعه و آمادگی بازدارندگی را از مهمترین مولفه‌های آمادگی نیروهای مسلح بیان کرد و گفت: دشمن وقتی قدرت بازدارندگی شما را ببیند و آمادگی‌تان را در تمام حوزه‌ها حس کند، نیات خود را آشکار می‌کند.


جانشین فرمانده کل ارتش هدف از ورود آمریکا به منطقه در گذشته را حمله به عراق و افغانستان ندانست و عنوان کرد: هدف اصلی آمریکا، ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بود که بحمدالله با درایت و هوشمندی فرماندهی معظم کل قوا و آمادگی نیروهای مقتدر مسلح کشور، نتوانستند اهداف پلید خود را عملی سازند.


وی راهبرد جدید آمریکا در منطقه را مذهب علیه مذهب عنوان کرد و گفت: بر اساس همین تفکر، داعش را به وجود آوردند و امروز ما در منطقه با جنگ هیبریدی روبرو هستیم و تمام نگاه مردم به برگزاری رزمایش‌ها و آمادگی دفاعی نیروهای مسلح کشور است.

 

امیر پوردستان در پایان تاکید کرد: حوزه سایبر و جنگ‌ الکترونیک یکی از مهمترین مولفه‌های قدرت نیروهای مسلح است و باید در این حوزه روز به روز بر توانمندی‌های خود بیافزاییم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار