کد خبر:۶۰۸۳۰۳

لزوم ساماندهی کسب و کارهای کوچک در حوزه دریایی

طرح ساماندهی کسب و کارهای کوچک در حوزه دریایی با مشارکت صندوق توسعه صنایع دریایی و صندوق کارآفرین امید و با رویکرد اقتصاد محلی به اجرا درآمد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسئول امور بین الملل و مدیر پروژه تفاهم نامه صندوق توسعه صنایع دریایی و صندوق کارآفرین امید گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد اشتغال و توانمندسازی توان داخلی، صندوق توسعه صنایع دریایی و صندوق کارآفرینی امید در اقدامی مشترک پروژه ساماندهی کسب و کارهای کوچک بازار محور در حوزه صنایع دریایی را با رویکرد تقویت اقتصاد محلی و توانمندسازی جوامع محلی، راه اندازی کردند.


محمد قاسم آیت افزود: علیرغم اینکه مقدمات پروژه یاد شده در اواخر سال ۹۵ فراهم شده، ولی با توجه به کاربردی بودن مفاد آن در جهت ایجاد و پشتیبانی شغل‌های کوچک، با استقبال بسیار مناسبی مواجه و با پشتکار این دو صندوق در به ثمر رساندن هرچه سریع‌تر آن گام‌های بلندی در این مسیر برداشته شده که علاوه بر ایجاد اشتغالزایی در سواحل شمالی و جنوبی کشور باعث دلگرمی کارآفرینان این عرصه شده است.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به تفاهم نامه مشترک فی مابین صندوق توسعه صنایع دریایی و صندوق کارآفرینی امید تلاش‌های موثری برای شناسایی متقاضیان واجد شرایط این تسهیلات انجام شده که تا این تاریخ تعداد ۱۳ طرح از فعالان حوزه دریا در سیستان بلوچستان به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، تعداد ۱۱ طرح در استان هرمزگان به ارزش دو میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان و تعداد ۶ طرح از استان گیلان به ارزش یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان به این کمیته رسیده که پس از بررسی‌های به عمل آمده، در حال حاضر تعداد سه طرح به ارزش ۴۸۰ میلیون تومان وارد فاز اجرایی شده و سایر طرح‌ها نیز پس از بررسی‌های اولیه و محرز شدن اهلیت طرح و مجری، مراحل تأیید را طی خواهند کرد.


وی گفت: هدفگذاری این پروژه صنایع کوچک و بومی مناطق ساحلی است که غالباٌ جزو مناطق محروم هستند و امید است در سایه این گونه حمایت‌ها در جهت رشد و تعالی فرهنگ کار و همیاری کارآفرینان قدم‌های مثبتی برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار