کد خبر:۶۰۸۵۰۹

وقتی یک فیلم ایرانی دستمایه تمسخر ایران می‌شود/ گستاخی روزنامه عربی به جمهوری اسلامی

«الحیاه» پرمخاطب ترین روزنامه عرب زبان بخشی از صفحه اصلی اش را به فیلم «لرد» ساخته یک کارگردان ایرانی اختصاص داده و نوشته است «این همه فساد در امپراتوری ملاّیان!»

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیلم سینمایی «لرد» ساخته محمد رسول اف است که این روزها در جشنواره فیلم «کن» حضور دارد.

 

نمایش این فیلم ضد ایرانی در جشنواره فیلم کن حاشیه های فراوانی تا کنون داشته است. از جمله این حاشیه ها واکنش های تمسخرآمیز تماشاچیان خارجی این فیلم است.

 

 

لرد داستان جوان دانشجویی است که از دانشگاه اخراج شده و حکومت به او حتی اجازه زراعت هم نمی دهد. اين جوان که مدام در فيلم سعي مي‌شود به عنوان فردي فرهيخته و نماينده‌اي از جامعه روشنفکر جا زده شود به طور پياپي از سوي افرادي مورد اذيت و آزار قرار مي‌گيرد که گويا همه وابستگان حکومت هستند و آمده‌اند تا حتي حق حيات را نيز از اين دانشجوي اخراجي بگيرند!

 

در جای دیگری از فیلم شاهد یک دفاع تمام قد از فرقه ضاله بهائیت هستیم و رسول اف دانش‌آموزی را نشان مان می دهد که به اتهام بهائي بودن از مدرسه اخراج مي‌شود و بعد از خودکشي، حتي اجازه دفن وي در گورستان داده نمي‌شود!

 

گفته می شود چند کارگردان ایرانی که در جشنواره حضور داشتند بعد از تماشای فیلم به کارگدان اثر که از جمله محکومان فتنه ۸۸ هم هست انتقاد کرده اند که چرا تا این حد فیلمش چهره کشور را سیاه نمایش داده است؟

 

بعد از این واکنش ها، روز قبل نیز «الحیاه» پرمخاطب ترین روزنامه عرب زبان در اقدامی گستاخانه با انتشار عکسی از حضور بازیگران زن این فیلم در جشنواره کن بخشی از صفحه اصلی اش را به این فیلم اختصاص داده و نوشته است «این همه فساد در امپراتوری ملاّیان!»

 

 

پس از حاشی های فراوان اکران این فیلم در جشنواره کن، علی رغم آنکه عوامل این فیلم از جمله سه بازیگر مطرح حوزه تئاتر و سینما آزادانه و به عنوان نمایندگانی از سینمای ایران در جشنواره کن حضور دارند، محمدرضا فرجی مدیر کل سینمای حرفه ای ایران اعلام کرد فیلم سینمایی «لرد» به هیچ عنوان مجوز نمایش حتی مجوز نمایش جشنواره‌ای ندارد.

 

 

فرجی در خصوص این نکته که فیلم رسول اف با مجوز رسمی سازمان سینمایی ساخته شده است گفت:‌ این فیلم براساس فیلمنامه ارائه شده به شورای پروانه ساخت، ساخته نشده ودر شورای پروانه نمایش مورخ ۱۳۹۶/۱/۳۰ رد شده است و کارگردان فیلم در جریان دلایل رد فیلم قرار دارد.

 

گفتنی است فیلم سینمایی «لرد» در سال ۹۵ ساخته شده اما توسط جشنواره فیلم فجر پذیرفته نشد. کارگردان این اثر در تلاش برای اکران فیلمش در جشنواره فجر اعلام کرده بود حاضر است هر میزان ممیزی که سازمان سینمایی صلاح میداند را در فیلمش اعمال کند اما به دلیل بالا بودن حجم حذفیات، اساسا فیلم در جشنواره فجر قابل اکران نبود!

 

با در نظر گرفتن این نکته که فیلم «لرد» به کفته مسئولان سینمایی دارای مجوز نمایش نبوده، این سوال مطرح است که چرا سازمان سینمایی سازوکار مشخص و شفافی در خصوص معرفی فیلم های ایرانی به جشنواره های خارجی ندارد تا هر کارگردانی نتواند به عنوان نماینده کشورمان با نمایش تصاویری چرک ذهمن مردم جهان را نسبت به ایران مخدوش نکند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹
از این دست کارها در این چهار سال خیلی خیلی بیشتر شاهد خواهیم بود
108
5
ناشناس
۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳
اینها نفوذی فرهنگی دشمن و صهیونیزم هستند یه روزی آشکار میشه ببین کی گفتم.
دوست
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸
این یکی از مصادیق همان فرمایش رهبری بزرگوار است که فرمودند: "برخی با استفاده از فضای آزاد جمهوری اسلامی آزادی را نفی می کنند". با این وضعیت ما واقعا نیاز به دشمن خارجی نداریم خودمان تیشه به ریشه خودمان میزنیم.
82
5
ن.ح
United States of America
۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۳
البته به نظرم این فیلم تا حدی واقعیت داره. من دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی هستم و اخیرا یکی از دانشجوهای این دانشگاه به اسم افروز ذبیحی به خاطر بهایی بودن ممنوع التحصیل شده و اخراج شده... این روش مناسبی برای برخورد با این شخص نبود. به جای اینکه این افراد به اسلام تشویق بشن ، دافعه و نفرت ایجاد میکنه!!!
0
0
فرامرز
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۲
چرا برخی دوست دارن صورت مسئله را پاک کنند و عیب خودشان را برطرف نمیکنند و دوست دارند دیگران چشمشان را ببند ند البته من این فیلم را ندیدم اما در کل باید عیب ها را گفت تا امور اصلاح شود و گرنه پوشاندن عیب و خلاف جز اینکه فساد بیشتر شود و نظام در خطر افتد هیچ سودی ندارد پس اگر نظام کشورتان را دوست دارید عیب ها را بگویید و رفع کنید واز عیب گذاری دشمن هم نترسید اگر عیبی ندارید
4
4
ناشناس
۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳
اولا اعلام عیبها اشکال ندارد بزرگنمایی عیبها ایراد است در ضمن چه دلیلی دارد که عیب ها رو به دشمن بگوییم اگر عیب است باید در داخل طرح شود . این نوع رفتار ما را دچار تغافل و تجاهل خواهد کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱
خودتون با زبان خودتون همه چی رو تایید می کنید: وجود فساد در این کشور. ممیزی ها و سانسورهای شدید برای آثار فرهنگی مثل فیلم و کتاب و ... جلوگیری از ازادی بیان. توهم دشمنی همه کشور های جهان با ایران و ... هزاران هزار پیام دیگری که در این خبر وجود دارد. اصولا
کسانی که امنیت را فدای ازادی می کنند نه شایستگی ازادی را دارند و نه امنیت.
0
0
ناشناس
۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲
چرا دوست داری چرت بگی؟ فکر کردی جمله یکی دیگه رو هی تکرار کنی میشی روشن فکر و آزادی خواه ؟ تو اصلا میفهمی آزادی چیه ،امنیت چیه؟ اگر آزادی به اینه که آدم هر کاری دلش خواست بکنه که اونوقت چه فرقی هست بین انسان و حیوان
آزادی که باعث توهین به بقیه و سلب آرامش بقیه بشه بهش نمیگن آزادی ،میگن مردم ازاری ...
همین مونده از این به بعد از فرقه های ضاله هم حمایت بکنیم و به اسم ازادی هر چی گفتن بگیم چشم به روی چشم،ببینید ما چقدر روشن فکریم!!!
محسنی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸
وقتی میگن هنرمند ارزشی و غیر ارزشی نداریم باید منتظر بدتر این ها هم بود
علی برکت الله
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار