کد خبر:۶۱۰۴۶
رايزن فرهنگي ايران در يونان:
ايران در صدد امضاي تفاهم نامه بين دانشگاه پيام نور و دانشگاه هاي يونان است
نماينده فرهنگي كشورمان در يونان با اشاره به فعاليت ها و برنامه هاي مختلف رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در يونان اظهار داشت: در صدد امضاي تفاهم نامه بين دانشگاه پيام نور و دانشگاه هاي يونان هستيم.
طوبي كرماني در گفت وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به ارسال فراخوان مقاله در سال گذشته با موضوع امام خميني به تمامي دانشگاه هاي يونان گفت: در اين فراخوان كه استقبال وسيعي از آن صورت گرفت دانشجويان مقالات خود را در خصوص ابعاد مختلف زندگي امام خميني اعم از سياسي، اجتماعي، فقهي، فلسفي و... ارائه دادند.
وي گفت: در راستاي تعامل هر چه بيشتر با مجامع دانشگاهي در يونان در صدد امضاي تفاهم نامه اي بين دانشگاه پيام نور و دانشگاه هاي يونان هستيم و در اين خصوص با رئيس دانشگاه آتن گفت وگو هايي به عمل آمده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰