آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۶۲۲
زاکانی

ذوق‌زدگی از فضای سیاسی آقای تاجزاده را به تحریف سوق داده است/ راهبرد دولت فعلی ترس از ترامپ و تسلیم است

ذوق زدگی موسمی از فضای سیاسی کشور، آقای تاج زاده را به تحریف و خلاف گویی نسبت به نگرش سیاسی اینجانب سوق داده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، زاکانی در کانال تلگرامی خود نوشت:

 

ذوق زدگی موسمی از فضای سیاسی کشور، آقای تاج زاده را به تحریف و خلاف گویی نسبت به نگرش سیاسی اینجانب سوق داده است؛ ایشان اخیرا در صفحه مجازی‌شان مدعی شده که اعتقاد بنده به شعار اساسی «نه سازش نه تسلیم؛ نبرد با آمریکا» عوض شده و به «نه جنگ نه تسلیم»‌ تبدیل شده است!  آخر سر هم از این چرخش نتیجه گرفتند که ما از نبرد با آمریکا عقب نشینی  کرده‌ایم و این هم توفیقی برای دوم خردادی هاست!

 

مقدمتا این که خیلی بد است که ایشان همین‌طوری بدون مبنا موضع گیری می‌کنند و از حرف مشخص اینجانب، مصادره به مطلوب خودشان را می نمایند. و اما بعد:

 

اولا: این‌جانب درباره راهبرد فعلی دولت که از ترس ترامپ، رو به تسلیم آورده سخن گفتم و دوگانه باطل یا جنگ یا تسلیم که دوستان شما تصویر کردند را نفی کردم. ما معتقدیم که راه موفقیت کشور نه تسلیم در برابر دشمنان است (که به دریده‌تر شدن دشمنان و در نهایت جنگ ختم می‌شود) و نه کوبیدن بر طبل جنگ‌طلبی.

 

دوما: ساختن ایران اسلامی و ایجاد رونق در  اقتصاد کشور بزرگترین ساحت مبارزه با دشمنان جمهوری اسلامی ایران است. ساخت ایران، با نگاه به دست بیگانگان برای اندکی ترحم‌، امکان‌پذیر نیست. فلذا راه ایشان و دوستان‌شان برای درمان  مشکلات اقتصادی کشور، راهی است به سوی ناکجا آباد.

 

سوما: فیلم اظهارات ایشان درباره عدم تقلب در  سال ۸۸ موجود است. ای کاش روزی بیاید که ایشان و دوستان‌شان درباره جنایت و خسارت بزرگی که در سال ۸۸ به آبرو، اعتبار و اقتصاد کشور زدند، پاسخگو باشند. بالاخره باید معلوم شود چه کسی پیاده‌نظام دشمن و چه کسی به فکر مبارزه با دشمن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار