آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۶۴۴
سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد

خیزش گرد و خاک در ۳ استان کشور/ خلیج فارس مواج است

سازمان هواشناسی کشور با صدور اطلاعیه‌هایی از پدیده گرد و خاک در بخش‌هایی از ایلام، خوزستان و بوشهر خبرداد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی کشور با صدور اطلاعیه‌ای از وقوع پدیده گردوخاک طی 24 ساعت آینده در برخی نقاط کشور خبرداد.

 

در متن اطلاعیه سازمان هواشناسی آمده است: براساس تحلیل داده‌های هواشناسی و تصاویر ماهواره، طی امروز افزایش سرعت وزش باد شمالی (بیشینه سرعت باد 50 تا 90 کیلومتر بر ساعت) موجب خیزش گردوخاک در عراق و بخش‌هایی از خوزستان می‌شود، بر این اساس طی امروز پنجشنبه هوای جنوب استان ایلام، خوزستان و  بوشهر با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

 

مواج‌شدن خلیج فارس طی ساعات آتی

 

در اطلاعیه دیگر سازمان هواشناسی کشور آمده است: براساس تحلیل آخرین داده‌های هواشناسی، طی امروز به‌ سبب وزش باد شدید از جهت شمال غرب (باد شمال)، خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود و ارتفاع موج در مناطق مرکزی و جنوبی آن بین دو تا سه متر برآورد می‌شود، همچنین طی این مدت در تنگه هرمز نیز ارتفاع موج حدود یک و نیم متر خواهد رسید.

 

ازاین‌رو توصیه می‌شود طی این مدت جهت تردد ایمن قایقهای تفریحی، شناورهای سبک و نیمه‌سنگین احتیاط لازم  به عمل آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار