سياست رهبر معظم انقلاب همگرايي روز افزون مسلمانان جهان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۱۵۱
امام جمعه كرمانشاه:

سياست رهبر معظم انقلاب همگرايي روز افزون مسلمانان جهان است

امام جمعه كرمانشاه گفت: سياست و هدف رهبر معظم انقلاب، همان نزديكي و همگرايي روز افزون مسلمانان جهان است كه اين همگرايي همواره تيري در چشم بدخواهان مي باشد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، آيت الله مصطفي علما ديروز در همايش علما و روحانيون شيعه و سني استان كرمانشاه در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اين استان كه به مناسبت هفته وحدت و با حضور جمعي از روحانيون و علماي شيعه و سني برگزار شد، با اشاره به فرمايش رهبر معظم انقلاب، مبني بر اينكه اختلاف فرقه‌هاي اسلامي باعث شد، دشمن از ميان مسلمانان براي خودش يارگيري كند، اظهار داشت: سياست و هدف رهبر معظم انقلاب اسلامي همان نزديكي و همگرايي روز افزون مسلمانان جهان اسلام است كه اين همگرايي و اتحاد همواره تيري در چشم دشمنان و بدخواهان مي باشد.

وي در ادامه افزود: امام خميني(ره) با پشتوانه اسلام و قرآن قيام كرد و توانست استراتژي‌هاي ابرقدرت‌هاي شرق و غرب را خنثي و با نفس الهي خود پيام انقلاب اسلامي را كه همان اتحاد جهان اسلام است، در دنيا منتشر كند.

در ادامه اين همايش، آيت الله مهدي تسخيري، عضو مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي نيز گفت: مذاهب اسلامي با خدا، رسول خدا و قرآن واحد بيش از 96 درصد داراي اشتراك هستند كه اين بهترين زمينه براي وحدت و يكپارچگي است.

وي ضمن تبريك هفته وحدت تصريح كرد: امروز به نام رسول خدا(ص) دور هم جمع شديم كه اين وحدت موجب شادي روح رسول الله(ص) خواهد شد.

ملامحمد محمدي، امام جمعه اهل سنت استان كرمانشاه، نيز در ادامه اين نشست گفت: امروز دشمنان اسلام بيكار ننشسته‌اند و با خدعه‌هاي شيطاني خود قصد دارند تا از تنوع مذهبي جهان اسلام سوءاستفاده كرده، فرقه گرايي، تعصب و خشونت مذهبي را ايجاد و همه جاي جهان اسلام را مثل عراق، افغانستان و پاكستان آشفته كنند.

ملاقادر قادري، امام جمعه پاوه نيز در اين نشست عنوان كرد: امسال در سايه لطف خدا و رهبري با بصيرت آيت الله خامنه‌اي، سي و يكمين سال پيروزي انقلاب را جشن گرفتيم كه اكنون دستاوردهاي عظيم آن بر همگان آشكار است.

وي در ادامه افزود: برگزاري اين گونه همايش‌ها با بهره گيري از تكثر مذهبي اسلام، اتحاد و يكپارچگي مسلمانان، راه ايجاد و زمينه شكست دشمنان را فراهم مي‌كند.

قادري در پايان با اشاره به دستگيري ريگي گفت: ريگي راهزني بيش نبود كه با فرمانپذيري از استكبار جهاني، اهداف شيطاني آنان را در منطقه پياده مي‌كرد و به لطف خدا و تلاش ستودني گروه‌هاي امنيتي كشور در چنگال عدالت گرفتار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار