آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۲۱۸۴
آیت‌الله مصباح یزدی:

معنای ‌آتش به اختیار تشخیص وظیفه و عمل به آن است

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند که اگر مرکز فرماندهی دچار اختلال شد سایر کارگزاران و سربازان باید آتش به اختیار باشند که اصطلاحی نظامی است یعنی هرکس باید وظیفه خود را تشخیص داده و به آن عمل کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پنجشنبه شب در جلسه درس اخلاق که در دفتر رهبر معظم انقلاب در قم برگزار شد، گفت: قوانین اجتماعی و دستورالعمل‌های مورد نیاز جامعه این‌گونه نیست که یک بار برای ابد نوشته شود چون مصالح اجتماعی دائما در حال تغییر است.

 

وی افزود: اگر جایی مصالح 100 درجه‌ای تحقق پیدا نکرد باید به سراغ 99 رفت، انسانی باید برای این کار از سوی خدا تعیین شود، کسی باید جانشین امام باشد که مصالح و منافع جامعه را بهتر بداند و تقوا و عدالت او به عصمت امام نزدیک‌تر باشد یعنی به اندازه‌ای رعایت تقوا کند که شبیه معصوم باشد، در زمانی که دسترسی به امام معصوم نیست باید این‌گونه عمل کرد و این روح مسئله ولایت فقیه است.

 

آیت الله مصباح ادامه داد: اگر در جامعه کار به جایی رسید که حق و باطل متشبه شده و مانع از هدایت دیگران شوند خداوند عذابی را نازل کرده و حق و باطل را از یکدیگر تفکیک می‌کند، قرآن می‌فرماید اغلب عذاب‌ها برای این که عالما عامدا گناه می‌کردند و راه هدایت را برای دیگران بسته بودند.

 

وی عنوان کرد: اگر فرماندهی خائن در آمد چه باید کرد؛ در اسلام برای این موضوع هم راهی وجود دارد و خوشبختانه رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند که اگر مرکز فرماندهی دچار اختلال شد سایر کارگزاران و سربازان باید آتش به اختیار باشند که اصطلاحی نظامی است یعنی هرکس باید وظیفه خود را تشخیص داده و به آن عمل کند.

 

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بیان کرد: برخی جریانات داخلی که کم کاری و اختلال آنها باعث صدور فرمان آتش به اختیار رهبری به دانشجویان شده، همسو با معاندین خارجی درصدد تحریف این عبارت و پیام رهبر معظم انقلاب هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹
همه ش آتش .همه ش جنگ...بسه
2
34
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۷
همش حرفای ساده لوحانه و منافقانه
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷
نمی دونم چرا بعضی ها از اینکه امریکاییها دایما دردنیا جنگ افروزی می کنند یا اینکه داعش تربیت میکنند یا اینکه پول کشورهای اسلامی رو غارت کرده و جنگ افزار می فروشند و رو سرشون می یریزند ناراحت نمی شوند اما اگر کلمه ای در مقابلش گفته بشه بیا و ببین چقدر روشنفکر و لطیف می شوند و از جنگ خسته می شوند. حالا خوبه حوادث تهران تازه اتفاق افتاده . . .
میلاد
۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸
ما اهل کوفه نیستیم- علی تنها بماند
پربازدیدترین آخرین اخبار