محققان دریافتند
پیشگیری از سرطان مغز با مصرف روزانه روغن زیتون
مصرف روزانه روغن زیتون میتواند عامل مهمی در جلوگیری از ابتلا به سرطان مغز باشد و بیش از هر دارو و مواد غذایی دیگری موثر عمل کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان در آخرین مطالعات خود دریافتند، مصرف روزانه روغن زیتون میتواند عامل مهمی در جلوگیری از ابتلا به سرطان مغز باشد و بیش از هر دارو و مواد غذایی دیگری موثر عمل کند.
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته، روغن زیتون قادر است، فعالیت سلولهای تومورساز را متوقف کند.
در واقع شروع تحقیقات بر روی «اسید اولئیک»، ماده اولیه روغن زیتون و مغذیترین ترکیب این روغن بود که در طی بررسیهای بسیار نشان داد، این ماده می تواند از عملکرد ژنهای مسبب سرطان مغز در سلولها پیشگیری کند.
این ماده روغنی به عنوان یک اسید چرب مغذی، موجب تحریک تولید مولکول سلولی میشود که عملکرد آن، پیشگیری از تشکیل پروتئینهای عامل سرطان است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.