کد خبر:۶۱۲۲۶۵
عابدینی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تنش‌های منطقه ناشی از سیاست آل سعود با چراغ سبز آمریکایی‌هاست

یک کارشناس مسائل منطقه گفت: اتاق فرماندهی حمایت از گروه های تروریستی در منطقه متشکل از مثلث غربی، عربی و عبری است که سردمدار راس غربی آن ایالات متحده، راس ارتجاع عرب آن آل سعود و راس عبری آن رژیم صهیونیستی است.

حسن عابدینی کارشناس مسائل منطقه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص ارتباط سفر ترامپ به منطقه و حملات تروریستی داعش در تهران گفت: اتاق فرماندهی حمایت از گروه های تروریستی در منطقه متشکل از مثلث غربی، عربی و عبری است که سردمدار راس غربی آن ایالات متحده، راس ارتجاع عرب آن آل سعود و راس عبری آن رژیم صهیونیستی است.

 

وی افزود: بنابراین آنچه ناامنی در منطقه غرب آسیا رخ می دهد در واقع ساخته و پرداخته ذهن سیاستمداران این اتاق فرماندهی است.

 

عابدینی افزود: به نظر می رسد همین که امریکا خود را دایه دار دمکراسی می‌داند اما با سرکرده یک قبیله دیدار می‌کند که نه پای بند به اصول دمکراسی هستند،نه قانون اساسی مدونی دارد ،نه به حقوق زنان اهمیت می دهد و نه حقوق بشر معناداری در کشور ازخود به نمایش می گذارد و فقط به مدد دلارهای نفتی پیش می رود اوج نفاق ایالات متحده را نشان می دهد. لذا هیچ کس نمی توان این را نادیده بگیرد که آنچه در یمن و بحرین رخ می داد و آنچه در سوریه و عراق پیش می آید ناشی از سیاست آل سعود با چراغ سبز امریکایی هاست.

 

وی ادامه داد: ایالات متحده از رژیمی حمایت می کند که ریشه اصلی آن وهابیت است و مذهب اصلی آنها وهابیت محسوب می شود که تامین کننده افراطی گری در منطقه و جهان است. بنابراین آنچه اتفاق می افتد مربوط به شرایط فعلی نیست و حتی به زمان اوباما و بوش برمی گردد ودولت فرانسه هم در مقطعی با سفر به ریاض در حقیقت دنبال کسب منافع مالی و جمع کردن دلارهای نفتی برای خود بود.

 

کارشناس مسائل منطقه در پایان خاطر نشان کرد: براین اساس به نظر می رسد هماهنگی مستمری بین سفر ترامپ به منطقه و اتفاقات و تنش های پیرامونی وجود داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار