حجت الاسلام نصرالله پژمان فر نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تعبیر آتش به اختیار فرهنگی که اخیرا از سوی مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان مطرح شد، اظهار داشت: تعبیر آتش به اختیاری که مقام معظم رهبری در رابطه با فعالان فرهنگی و نیروهای مومن انقلابی مطرح کردند همچون دیگر تعابیر در حوزه فرهنگی نظیر شبیخون فرهنگی،ناتوی فرهنگی و... است که عقبه چندین ساله دارد.
وی افزود: مسیر کنونی حوزه فرهنگی بیانگر این است که دشمن تاحدی توانسته در اهداف شومش فراتر برود به نحوی که حتی آثار اجتماعی و میدانی آن در سطح جامعه در حال حاضر بسیار مشهود است.
پژمان فر تصریح کرد: علی رغم اینکه تعابیری که مقام معظم رهبری پیش از این به کار می بردند نشان دهنده تلاش دشمن برای پیش روی مقاصد شومش در بین جونان بود اما به معنای ضعف در جبهه خودی تلقی نمی شد این در حالی است که امروز از به کار بردن تعبیر آتش به اختیار فرهنگی شاهد ناامیدی جدی حضرت آقا نسبت به توانمندی دستگاه های اجرایی در حوزه های مختلف فرهنگی هستیم این مسئله به حدی است که ایشان اداره بسیاری از مسائل مرتبط با این حوزه را به نیروهای مومن انقلابی واگذار می کنند.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در واقع با این تعبیر از جوانان می خواهند با توجه به حضوری که در میدان جهاد فرهنگی دارند مسائل را ساماندهی و با هوشیاری و آمادگی در مقابل جبهه دشمن به خط بایستند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری همواره بیشترین و دقیق ترین دیده بانی را در کشور نسبت به مسائل مختلف دارند با تدوین چنین برنامه ریزی سعی داشته تا بهترین راه استفاده از ظرفیت های مردمی و مشارکت داشتن آنها در حل مسائل کشور بیش از پیش در جامعه فراهم شود. به نظر می رسد همان طور که حضور مردم در حل بزرگترین مسائل کشور همواره راهگشا و موثر بوده و نقش اول را در این قبیل موضوعات بازی کرده اند، این بار هم تنها راه برون رفت از بحران های فرهنگی تکیه بر ظرفیت مردمی باشد.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب نه تنها حضور مردم را عامل اصلی برای حل مشکلات موجود در عرصه فرهنگی جامعه برشمردند، بلکه رهبری بخش های مختلفی از عملیات فرهنگی را بر دوش آنها واگذار کردند.