کد خبر:۶۱۲۶۴۲
آزادی‌خواه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

آتش به اختیار بودن یعنی دانشجو منتظر تصمیمات اشتباه مسئولان نمی‌ماند/ ۲۰۳۰ یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات آقایان بود

سخنگوی کمیسیون فرهنگی گفت: سند ۲۰۳۰ یکی از نمونه های اشتباه بزرگ برخی از مسئولین ما است.

حجت الاسلام احد آزادی خواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تعبیر آتش به اختیار فرهنگی که اخیرا از سوی مقام معظم رهبری ارائه شده، اظهار داشت: ما باید به تفکر دانشجو حرمت عملی بگذاریم؛ این که تنها از شعار آزادی بیان در دانشگاه ها و محافل علمی و فرهنگی دم زنیم اما در عمل به گونه دیگری اقدام کنیم، صحیح نیست.

 

وی افزود: متاسفانه اخیرا در برخی از دانشگاه ها شاهد هستیم که دانشجو با کوچکترین انتقادی توبیخ و بازداشت می شود، حتی این اتفاق در دانشگاه ملایر چندین بار رخ داده است؛ این اقدامات متاسفانه به معنای ایجاد فضای خفقان در حوزه علمی و پژوهشی کشور است که به هیچ وجه در شان نظام جمهوری اسلامی نیست.

 

آزادی خواه تصریح کرد: معتقدم فرمایشات مقام معظم رهبری به این معنا بود که اگر متوالیان امر در حوزه آموزش و پرورش وظیفه خود را به خوبی ایفا نکردند، دانشجویان ما نباید معطل آنها بمانند تا این افراد به وظیفه شان عمل کنند؛ چراکه قرار نیست دانشجو منتظر بماند تا تصمیمات اشتباه مدیران تدبیر شود.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی با اشاره به سند۲۰۳۰ سازمان بین المللی یونسکو، یادآور شد: سند 2030 یکی از نمونه های اشتباه بزرگ برخی از مسئولین ما است که علاوه بر اینکه زیر بار مستبدین و مستکبرین رفتند با این اقدام واردات فرهنگی به معنای منفی اش را نیز انجام دادند.

 

آزادی خواه تاکید کرد: پیرو عملکرد ضعیف برخی از وزرا و اعضای هیئت دولت، حضرت آقا فرمودند دانشجو آزاد است تا با تدبیر خود عمل و وظیفه شرعی اش را انجام دهد.

 

وی با بیان اینکه نمونه بارز آتش به اختیار فرهنگی مسئله امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: اسلام به ما فرموده هرجا که در جامعه منکری رخ داد شما آتش به اختیار هستید و باید عمل کنید؛ قرار نیست افراد برای این که بخواهند به کسی توصیه کنند تا لقمه حرام نخورد از دولت اجازه بگیرند؛ وظیفه ذاتی و انسانی ما این است که نسبت به منکرات متذکر شوییم.

 

نماینده مردم ملایر خاطرنشان کرد: قرار نیست امروز رئیس دانشگاه به دانشجو تذکر دهد بلکه آتش به اختیار بودن یعنی اینکه اگر رئیس دانشگاه، وزیر یک کشور و یا مسئولی راهی را اشتباه رفت و خطا کرد دانشجو به آن شخص تذکر دهد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Netherlands
۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
هرج و مرج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1
5
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲
توافق هسته ای و 2030 از دست آورد دولت روحانی و ذلت کشور است
2
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸
یعنی لباس شخصی ! یعنی سعید عسگر ! یعنی سعید امامی و...................
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار