دادستان یاسوج خبر داد
کشف محموله اشیاء عتیقه و قاچاق
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد از کشف یک محوله بزرگ اشیاء عتیقه قاچاق در این استان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، مهرداد کرمی دادستان عمومی و انقلاب یاسوج با اعلام این خبر گفت: این اشیاء عتیقه که بیشتر شامل ظروف عتیقه و با قدمت بالاست مربوط به دورههای قبل از میلاد، دوره پیش از اسلام و دوران بعد از اسلام در ایران بوده و ارزش بسیار فوقالعادهای دارد.
وی افزود: میزان ارزش مادی این عتیقه جات هنوز برآورد دقیق نشده است و از سوی مراجع و کارشناسان ذیربط در حال بررسی است.
کرمی تأکید کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحقیقات از وی در خصوص نحوه بدست آمدن این اموال و سرقتی بودن احتمالی آنها ادامه دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.