آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۴۵۰۹

فعالان حقوق بشر و خبرنگاران در مکزیک دولت را به جاسوسی متهم کردند

فعالان حقوق بشر و خبرنگاران دولت مکزیک را به جاسوسی از آنها با استفاده از یک نرم‌افزار جاسوسی اسرائیلی که فقط به دولت‌ها فروخته می شود، متهم کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، فعالان حقوق بشر و خبرنگاران روز دوشنبه دولت مکزیک را به جاسوسی از آنها با استفاده از یک نرم افزار جاسوسی اسرائیلی که فقط به دولت‌ها فروخته می شود، متهم کردند.

 

دفتر ریاست جمهوری مکزیک این اتهامات را رد کرد.

 

خبرنگاران در کنفرانسی مطبوعاتی در مکزیکوسیتی اعلام کردند شکایتی را به دادگاه برای دسترسی غیرقانونی به ارتباطات خصوصی ارائه کردند.

 

کارمن آریستگی خبرنگار مکزیکی که برای تحقیقاتش در باره موارد فساد دولت مشهور است، اعلام کرد: «این عملیاتی است که در دولت انجام می شود و در آن مأموران دولت مکزیک، به جای کاری که باید به طور قانونی انجام دهند، از منابع، مالیات‌ها و پول ما برای ارتکاب جرائم سنگین استفاده می کنند.»

 

تحقیقی که دوشنبه در نیویورک تایمز منتشر شد، فاش می کند فعالان حقوق بشر، خبرنگاران و فعالان ضد فساد در مکزیک با یک نرم افزار شرکتی اسرائیلی که وزارت دفاع و وزارت دادگستری مکزیک از جمله مشتریان آن هستند، مورد جاسوسی قرار می گیرند.

 

آریستگی گفت: «رئیس جمهور مکزیک درباره این جاسوسی که خائنانه و غیرقانونی انجام می شود، چه دارد بگوید؟»
­

 

این خبرنگار زن توضیح داد در فاصله ژانویه 2015 تا ژوییه 2016 روی تلفن همراهش 24 پیام متنی دریافت کرده است و 32 پیام متنی دیگر نیز برای اعضای تیم او و حتی پسر شانزده‌ ساله‌اش فرستاده شده است.

 

این پیامک‌ها از نقاط مختلف و با نام دامنه‌هایی که اسامی رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و حتی سفارت آمریکا را داشتند، ارسال شده بود و به لینکی وصل بودند که نرم افزار جاسوسی را روی تلفن همراه نصب می کند.
به گفته این خبرنگاران و فعالان، 76 تلاش برای هک کردن آنها با نرم افزار پگاسوس Pegasus صورت گرفته است.

 

ادواردو سانچز سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مکزیک در پاسخی به مقاله منتشر شده در نیویورک تایمز، اتهامات جاسوسی را رد کرد.

 

وی نوشت: «هیچ مدرکی وجود ندارد که آژانس‌های دولتی مکزیک مسئول جاسوسی ادعایی باشند که در این مقاله شرح داده شده است.»

 

وکلایی که روی پرونده ناپدید شدن 43 دانشجو در سال 2014 کار می کنند یا خوآن پاردیناس مدیر مؤسسه رقابت مکزیک که برای تقویت قانون ضد فساد مبارزه می کند، از جمله کسانی هستند که مورد جاسوسی قرار گرفتند.

 

همسر پاردیناس پیامی دریافت کرده بود که به او می گفت شوهرش او را فریب داده است و به او پیشنهاد می کرد که برای دسترسی به مدارک آن روی لینک همراه پیام کلیک کند.

 

پاردیناس اعلام کرد: «ما دشمنان جدید حکومت هستیم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار