کد خبر:۶۱۴۵۷۲
رئیس سازمان بهزیستی:

فرزندخواندگی گرفتن زنان مجرد مانعی ندارد

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به وجود ۱۶۰۰ متقاضی فرزندخواندگی گفت: سیاست ما این است که در اسرع وقت کودکان رابه خانواده‌ها واگذار کنیم و برای واگذاری فرزند به زنان مجرد هم اجازه صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی در مراسم افطار سازمان بهزیستی در شیرخوارگاه آمنه گفت: در حال حاضر ۱۱۸ شیرخوار در این مرکز نگه‌داری می‌شود و در کل کشور ۹۰۰ شیرخوار داریم.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از خانوادها خواستار دریافت سرپرستی کودکان دختر هستند، ادامه داد: در حال حاضر ۱۶۰۰ متقاضی فرزندخواندگی داریم. متقاضیان فرزندخواندگی زیاد هستند و سیاست ما این است که در اسرع وقت آنها را به خانواده‌ها واگذار کنیم. قانون تسهیلاتی در این زمینه قایل شد  و حتی برای واگذاری فرزند به زنان مجرد هم اجازه صادر شده است.

 

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه کودکانی که در این مرکز نگه داری می‌شوند عمدتا بد سرپرست هستند و زمینه واگذاری دائم آنها وجود ندارد گفت: برای این موضوع هم قانونگذار مشخص کرده است که این فرزندان به صورت «امین موقت» به خانواده‌ها سپرده شوند و خانواده نسبت به مراقبت و تربیت آنها اقدام کند. البته در این زمینه متقاضی کم است و بیشتر علاقه مند هستند به صورت دائم کودکانی را به فرزندخواندگی بپذیرند. بر اساس آمار،  ۲۰ تا ۲۵ درصد این کودکان فاقد سرپرست هستند که ما برایشان شناسنامه می‌گیریم و زمینه واگذاری آنها را فراهم می کنیم.

 

محسنی بندپی ادامه داد: مابقی یا بدسرپرست هستند و یا به بیماری  و اختلالاتی مبتلا هستند که درمان می‌کنیم. در عین حال خانواده‌ها را به طرح امین موقت تشویق می‌کنیم.

 

رییس سازمان بهزیستی درباره محرمیت والدین با فرزندخوانده نیز گفت: این مورد به لحاظ شرعی، قانونی و حقوقی حل شده و در شناسنامه شان ثبت می‌شود که آن کودک، فرزند این خانواده است.

 

وی درباره به نام زدن بخشی از اموال به فرزندخوانده گفت: ما به لحاظ ظرفیت زوجین علاقه مند از منظر روحی، اجتماعی و برخورداری از بنیه اقتصادی باید اطمینان داشته باشیم و بدانیم کودک مراقبت‌های لازم را دریافت می‌کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سید جواد
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷
"سیاست ما این است که در اسرع وقت کودکان رابه خانواده‌ها واگذار کنیم" زن مجرد خانواده هست؟ به مرد مجرد هم فرزند میدید؟ این چه حرکتی اشتباهیه؟چرا آینده بچه ها رو تباه می کنید؟
5
1
پربازدیدترین آخرین اخبار