سازمان میراث فرهنگی از بازگشت سایتهای هک شده خبر داد
در پی هک شدن سایت خبری میراث آریا و سایت رسمی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این نهاد اطلاعیهای صادر کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اطلاعیه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمده است: صبح امروز دو سایت خبرگزاری میراث آریا و سازمان میراث فرهنگی صنایع دستى و گردشگرى مورد حمله سایبری قرار گرفته و برای دقایقی از دسترس خارج شدند.
در ادمه این اطلاعیه آمده است: کارشناسان فنی سازمان میراث فرهنگى با گذشت دقایقى وارد عمل شدند و هر دو سایت را از هک خارج کردند و هماکنون این سایتها در اختیار سازمان میراثفرهنگى است. گفتنى است در حال حاضر مراحل فنى لازم و شناسایی عامل این اقدام سایبرى در دستور کار قرار گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.