کد خبر:۶۱۷۲۱۹
واکنش رئیس دانشگاه خوارزمی به تجمع دانشجویان
رئیس دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه به محض مطرح شدن موضوع تغییر محل خوابگاه پسران دانشگاه خوارزمی دانشجویان به این موضوع اعتراض کردند، گفت: هنوز تصمیم قطعی در این رابطه گرفته نشده است.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سبحاناللهی رییس دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه به محض مطرح شدن موضوع تغییر محل خوابگاه پسران دانشگاه خوارزمی در معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشجویان به این موضوع اعتراض کرده اند، گفت: هنوز تصمیم قطعی در این رابطه گرفته نشده است.
وی ادامه داد: اعتراض دانشجویان تاثیری در اصل موضوع ندارد و ما هر تصمیمی که به مصلحت دانشگاه باشد، اتخاد میکنیم و در این راستا قطعا سعی میکنیم دانشجویان هیچ مشکلی نداشته باشند و تصمیم به نفع آنها باشد.
رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: امروز با تعدادی از نمایندگان دانشجویان جلسه ای داریم و با هم گفتگو میکنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
در زمانی که بحث تفکیک دانشگاه خوارزمی کرج و تهران بود و به هیچ وجه به نفع مسئولین نبود نظر دانشجویان مهم و تاثیر گذار بود وبرای تجمع دانشجویان اتوبوس اختصاص میدادند ولی حالا نظر دانشجو اهمیتی ندارد.واقعا متاسفم برای این دانشگاه
پاسخ
بی نام
۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۳
منم متاسفم