کد خبر:۶۱۷۲۳۱
ملکی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو خبر داد

جلسه شورای رقابت برای بررسی روند قیمت‌گذاری پژو ۲۰۰۸ برگزار می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن از جلسه بعدازظهر امروز شورای رقابت با محوریت تعیین نرخ قیمت خودروهای جدید خبر داد.

ولی ملکی عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به جلسه امروز بعدازظهر شورای رقابت، اظهار داشت: براساس دستوری که در شورای رقابت تعیین‌شده قرار است بنده در جلسه امروز به‌عنوان عضو ناظر از سوی مجلس حضور یابم.

 

وی پیرامون موضوع جلسه امروز شورای رقابت، تصریح کرد: موضوع جلسه درباره قیمت‌گذاری خودروها است و از آنجایی که نرخ قیمت‌گذاری تمام خودروها در سال جدید مطرح می‌شود قطعاً تعیین نرخ قیمت‌گذاری خودروهای جدید نیز از موضوعات مورد بحث خواهد بود.

 

ملکی در پاسخ به این سؤال که علی‌رغم عدم تعیین قیمت نهایی خودرو پژو ۲۰۰۸، شرکت ایران‌خودرو اکنون به‌عنوان پیش‌پرداخت خودرو حدود شصت میلیون تومان ودیعه از مصرف‌کننده دریافت می‌کند، خاطرنشان کرد: این موضوع محل سؤال است چراکه ابتدا باید قیمت نهایی خودرو مشخص و سپس ودیعه مورد نظر اخذ شود؛ هرچند متأسفانه درحالی‌که ۴ ماه از سال جاری می‌گذرد هنوز نرخ جدید خودروها به دلایل متعدد مشخص نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳
فکر نکنم هیچ جای دنیا اینطور باشه که پول بدی بعد از یکسال پولتون بخوابه بعد مشخص کنند چیزی را که خریده قیمت اینه میخوای بخواه نمیخوای هم باید بخواهی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار