به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل معنوی/ در جلسه مسئولان ستادهای انتخاباتی حسن روحانی با استاندار خوزستان توسط مسئول ستاد یکی از شهرستان ها به حضرت سلمان صحابه گرانقدر پیامبر اسلام(ص) جسارت و اهانت شده است. در این باره گفتنی هایی هست:
۱- اساسا در شرایطی که خوزستان با مشکلات عدیده و معضلات پیچیده ای روبروست و گرمای طاقت فرسای هوا و قطع برق و آب شرایط زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده، چرا باید وقت استاندار خوزستان صرف نشست های سیاسی یا حزبی شود؟!
۲- فضای جلسه چگونه بوده که یک فرد کم سواد به خود جرات داده به مقدسات مردم جسارت کند؟!
۳- چرا بعد از این هتاکی، استاندار و سایرین فرد مذکور را از جلسه اخراج نکردند؟! آیا اگر بجای حضرت سلمان به شخص اقای روحانی که جلسه به منظور تقدیر از فعالان ستادهای انتخاباتی او تشکیل شده بود_ و یا حتی شخص استاندار توهین می شد بازهم همین واکنش های سرد و بی خاصیت را بروز می دادند؟!
به نقل از یک سایت خبری:
شریعتی ضمن پاسخ به ورناصری بر لزوم صبر(!!!) و جلوگیری از تندروی اشاره کرد و گفت اصل تفکر باید اعتلای ایران باشد!
۴- توهین به مقدسات و نادیده گرفتن اولویت های #زندگی_مردم، دو شاخصه اصلی برخی گروه ها و احزاب سیاسی حاشیه دار هستند که این واقعه تلخ بازهم این ادعا را تایید کرد.
۵- کهرام، رییس ستاد روحانی در، خوزستان نیز همگان را به آموزش افراد نا آگاه فراخوانده و گفته: اشاعه یک گناه از خود گناه بزرگتر است.
اولا: چگونه است که وقتی منتقدین با دلیل و البته متانت از سیاست و عملکرد اشتباه دولت انتقاد می کنند دوستان و بزرگان شما یقه چاک می دهند و درخواست برخورد قضایی با منتقدین را مطرح می کنند ولی جسارت به ساحت صحابه جلیل القدر پیامبر اسلام نباید پیگیری شود؟!
دوما: اگر قرار بود طبق نسخه پیشنهادی اقای کهرام عمل می کردیم تا حالا چیزی از ارزش های اسلامی باقی نمی ماند زیرا اساسا فریضه امربه معروف و نهی از منکر تعطیل می شد! .
۶- برخی هم فرد هتاک را "بی سواد" دانسته اند و به این واسطه سعی داشته اند از فشار افکار عمومی بکاهند!
نکته: درست است که او کم سواد است ولی جالب است بدانید که وی یک ابرپیمانکار با ثروت چند هزار میلیاردیست که احتمالا به همین دلیل هم ستاد روحانی او را جذب کرده! وگرنه در شرایطی که جوانان تحصیل کرده و با استعداد در همان شهر حضور دارند چرا باید یک فرد کم سواد به عنوان رییس ستاد روحانی منصوب شود!؟
آیا همان تفکری که از بابک زنجانی کمک و مساعدت گرفته بازهم در خوزستان از همان فرمول پیروی کرده و بخاطر پول حاضر شده ریاست را به یک ابرمیلیاردر بیسواد بدهد؟!
۷- برخی نیز سعی کرده اند این ماجرا را به انتقاد از استاندار تقلیل دهند و از طرفی بیانیه داده اند و از عملکرد شریعتی دفاع کرده اند!
اولا: بهترین کارنامه عملکرد شریعتی را باید از مدیریت بحران برق و آب و آمار بیکاری و شیوه برپایی انتخابات و... برداشت کرد و نیازی به کارنامه سازی هایی که احتمالا با هدف باج گیری سیاسی مطرح می شود نیست.
دوما: عمق این ماجرای تلخ بسیار فراتر از این حرف هاست. با جماعتی مواجهیم که بخاطر یک مشت پول حاضرند راه رشد نخبگان و جوانان را ببندند و ریاست را به یک ابرمیلیاردر کم سواد بدهند! این خطر عمیقی است که گفتنی ها دارد...