کد خبر:۶۲۱۳۲۷
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد

خسارت سیلاب به ۱۳۰۰ هکتار از نخلستان‌های ایرانشهر/ کودک ۴ساله بر اثر تخریب خانه خشتی فوت کرد

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با توجه به بارندگی‌های اخیر و به دنبال ایجاد روان‌آب و طغیان رودخانه‌های فصلی در محدوده شهرستان ایرانشهر بیش از ۱۳۰۰ هکتار از نخلستان‌های این شهرستان دچار خسارت شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اسماعیل نجار در جریان بازدید از اردوگاه موقت، روند امدادرسانی، منازل تخریبی و اسکان آسیب دیده‌ها در سیلاب اخیر ایرانشهر گفت: از روز پنج شنبه هفته گذشته بر اثر تقویت جریانات مرطوب جنوبی در نواحی جنوبی و ارتفاعات مرکزی استان سیستان و بلوچستان در ساعات بعد از ظهر و شب شاهد رگبار به نسبت سنگین باران و باد شدید لحظه‌ای بودیم که منجر به بروز خساراتی در برخی از این مناطق شد.

وی با اشاره به وقوع سیلاب چند ماه گذشته در جنوب سیستان و بلوچستان که خساراتی به بخش‌های مختلف این منطقه از جمله زیر ساخت‌های آب، برق و راه وارد کرده است افزود: خسارات وارد شده به منازل مسکونی و بخش کشاورزی درحال بررسی و پرداخت کمک‌های آن بزودی انجام خواهد شد.

معاون وزیر کشور اظهار داشت: با توجه به بارندگی‌های اخیر و به دنبال ایجاد روان آب و طغیان رودخانه‌های فصلی در محدوده شهرستان ایرانشهر بیش از ۱۳۰۰ هکتار از نخلیات این شهرستان دچار خسارت شدند.

وی گفت: پس از برآورد خسارات به آسیب دیدگان سیل اخیر در جنوب استان کمک بلاعوض و وام با کارمزد چهار درصد پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با توجه به آمادگی‌های قبلی و اخطار سازمان هواشناسی در سیل اخیر به جز فوت یک کودک چهار ساله که بر اثر تخریب خانه خشت و گلی به وقوع پیوست هیچ گونه خسارت جانی دیگری نداشتیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار