آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۲۱۷۸

کاهش 40 درصدی فرماندهان ارشد ارتش ترکیه بعد از کودتا

براساس آمارهای جدید در ترکیه مشخص شد که تعداد ژنرال‌ها و آدمیرال‌های ارتش ترکیه پس از کودتای ناکام سال گذشته میلادی، ۴۰ درصد کاهش داشته است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، تعداد ژنرال‌ها و آدمیرال‌های ارتش ترکیه پس از برکناری‌ها و دستگیری‌های بعد از کودتای سال گذشته میلادی، از ۳۲۶ تن به ۱۹۶ تن کاهش یافته است.

وزارت دفاع ترکیه در واکنش به کمبود پرسنل نظامی، ۱۳ هزار و ۱۵۲ نیروی شامل افسران ارشد و غیر ارشد، پرسنل مقاطعه‌کار و گروهبان‌را به کار گرفته است.

پیش از وقوع کودتا، ۱۹۸ ژنرال شامل ۱۰ ژنرال تمام، ۲۳ سپهبد، ۵۰ سرلشگر و ۱۱۵ سرتیپ در فرماندهی نیروهای زمینی خدمت می‌کردند. این آمار‌ها به ترتیب به هفت ژنرال کامل، ۱۴ سپهبد، ۲۱ سرلشگرد، ۷۶ سرتیب کاهش یافته است.

تا زمان وقوع کودتا، دو آدمیرال کامل، چهار دریاسالار، ۱۲ دریابان و ۳۸ دریادار در فرماندهی نیروی دریایی ترکیه خدمت می‌کردند. درحالیکه تعداد آدمیرال‌های کامل در فرماندهی نیروی دریایی ترکیه پس از کودتای تغییر نکرد، تعداد دریاسالار‌ها به پنج نفر، تعداد دریابان‌ها به شش نفر و تعداد دریادار‌ها به ۲۱ تن کاهش یافت.

درحالیکه تعداد افسران ارشد در ژوئیه سال ۲۰۱۶، ۳۲ هزار و ۱۸۹ تن بود، این آمار‌ها پس از برکناری و بازنشستگی به ۲۴ هزار و ۷۰۵ شد.

همچنین تعداد افسران ذخیره تا مه سال جاری میلادی با ۵۱ درصد رشد، از ۵۷۹۲ تن به ۸۷۳۶ تن رسیده است. تعداد افسران قراردادی و سربازان نیز از ۱۳ هزار و ۰۸۸ تن به ۱۶ هزار و ۷۴۳ تن افزایش یافته است.

براساس آمارها، تعداد درخواست‌ها برای عضویت در آکادمی نظامی ترکیه از سال گذشته میلادی از ۴۶ هزار و ۷۳۶ تن به ۱۵۷ هزار و ۶۳۵ تن رسیده است.

فرمانده ارتش ترکیه در ۲۷ ژوئیه سال جاری میلادی اعلام کرده بود که در مجموع ۸۶۵۱ نظامی در کودتای سال گذشته میلادی شرکت داشتند که ۱۵ درصد از پرسنل نظامی کشور را تشکیل می‌دهند.

رئیس ارتش ترکیه گفت، تلاش برای کودتا از سوی افرادی صورت گرفته که به فتح الله گولن، روحانی در تبعید و مخالف دولت ترکیه مرتبط بوده و در لباس و یونیفورم نظامی دست به این کار زدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار